UŽAS U ZRENJANINU: Pedofil čokoladom mamio devojčicu (8) u kuću

Autor: Republika

Hronika

23.07.2018

04:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila Stevu L. (62) iz Zrenjanina zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje. Kako Srpski telegraf saznaje, on je u protekla dva meseca seksualno uznemiravao i dodirivao po genitalijama osmogodišnju devojčicu!

Foto: Ilustracija

Steva L. je, prema krivičnoj prijavi, ćerku svog komšije slatkišima namamio u svoju kuću i primoravao je da legne na krevet, a zatim je dodirivao po telu.

- Kada bi video da se devojčica igra na ulici, izlazio bi u dvorište i pozivao je u kuću kod njega, da joj, navodno, da čokoladu i sok. Nakon što bi ušla unutra, naređivao joj je da legne na krevet i govorio da neće dobiti čokoladu ukoliko ga ne posluša - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Manijak detetu govorio da neće dobiti slatkiše ukoliko ne legne na krevet i skine trenerku

Kako dodaje naš sagovornik, manijak je devojčici tražio i da skine donji deo trenerke.

- Mazio ju je po genitalijama i butinama i dodirivao po grudima. Nakon toga bi joj rekao: "Nemoj nikom da pričaš šta smo radili", dao čokoladicu i pustio iz kuće - dodaje naš izvor.

Stevi L. je određeno policijsko zadržavanje. U međuvremenu su zatražena veštačenja koja će utvrditi da li je manijak devojčicu i silovao!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading