NOVI DETALJI SAČEKUŠE U JOHANESBURGU: Ispaljivali metke dok stakla nisu popucala, Giškin prijatelj se pukom srećom spasao

Autor: Republika

Hronika

20.07.2018

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin koji je navodno bio u automobilu sa ubijenim Giškinim saborcem otišao je pre dolaska Hitne pomoći i policije, uplašen za sopstvenu bezbednost.

RepublikaFoto: facebook.com

Prijatelj Darko Kulića (46) iz Zemuna, koji je u sredu izrešetan u predgrađu Johanesburga, pobegao je s mesta likvidacije pre nego što je stigla policija, preneli su južnoafrički mediji.

Kako navode, on je lakše povređen, ali nije sačekao dolazak hitnih službi i istražitelja, već je napustio mesto zločina. Treća osoba koja je bila s njima u BMW, Kulićeva supruga Gordana M., ranjena je u glavu i teško povređena, helikopterom je transportovana u bolnicu.

- Napadači, koji su presreli put automobilu u kom su bili, ispalili su 30 hitaca iz automatskog oružja. Najverovatnije su planirali da ubiju oba muškarca. Pukom srećom, međutim, Kulićev prijatelj je, prema rečima očevidaca, prošao samo s lakim povredama i sam je napustio mesto zločina - otkrili su izvori južnoafričkih medija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading