Srpska mafija pucala na Kulića: BESKUĆNIK VIDEO UBISTVO

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U slučaju likvidacije Darka Kulića (48) u Južnoj Africi, pripadnika kriminalnog podzemlja devedesetih godina u Srbiji, pojavio se ključni svedok koji je otkrio nove detalje ovog zločina! Kulić je ubijen sa 30 hitaca u sačekuši u Johanesburgu, u kojoj su ranjeni njegova žena i još jedan Srbin, a kako Srpski telegraf saznaje, ceo zločin dogodio se naočigled lokalnog beskućnika!

 

RepublikaFoto: facebook.com
Auto u kojem je ubijen Darko Kulić

Veštačenje oružja

- Beskućnik je policiji otkrio da su kobnog dana dvojica belaca preprečili Kuliću put, sasuli rafal u njega, a zatim pobegli automobilom. Svedok je otkrio još neke detalje koji bi mogli da odvedu policiju do napadača, a koji su zasad nepoznati javnosti, kako se ne bi ugrozio dosadašnji tok istrage - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Geri Džordan, portparol agencije za obezbeđenje (BCI), koja zajedno sa policijom obezbeđuje deo Johanesburga u kojem se dogodio napad, kaže za naš list da su na Kulića najverovatnije pucali stranci.

Foto: pixabay.com
Johanesburg

Oružje korišćeno u ubistvu ostavljeno je u vozilu, a to mafija u Johanesburgu ne praktikuje - Geri Džordan, agencija za obezbeđenje BCI

- Pretpostavlja se da napadači nisu iz Južne Afrike. Naši ljudi su nakon zločina pronašli spaljeni mercedes koji su osumnjičeni koristili, a u njemu je pronađeno i automatsko oružje koje je poslato na veštačenje. Na prvi pogled delovalo je kao da su u pitanju kalašnjikovi, ali oružje liči i na južnoafričku pušku R4, a nakon analiza znaće se više detalja. Ipak, ono što je najčudnije u ovom slučaju je to što je oružje korišćeno prilikom likvidacije ostavljeno u vozilu, a to mafija u Johanesburgu ne praktikuje - rekao je portparol ove kompanije.

Nije tipično za Afriku

Sagovornik Srpskog telegrafa, upućen u dešavanja u podzemlju, navodi da ovakav način ubistva nije tipičan za južnoafričke kriminalce, ali jeste za naše.

- Ovakav vid likvidacije je potpis naših kriminalaca. Naša mafija prilikom ubistava koristi automatsko oružje, koje nakon zločina zapali zajedno sa automobilom. Sve ukazuje na to da iza Kulićevog ubistva stoje Srbi i da je ovo njihov pečat - kaže izvor Srpskog telegrafa.

ČINJENICE

* Družio se sa Giškom i Cunerom
* Služio u Srpskoj gardi, kojom je komandovao Đorđe Božović Giška
* Dovođen u vezu sa "zemuncem" Jovanom Guzijanom Cunerom
* Učestvovao u brojnim pucnjavama devedesetih u Srbiji
* Robijao 12 godina zbog ranjavanja Gorana Bojovića Amonijaka i jednog policajca

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading