Policija u Paraćinu zaplenila drogu vrednu MILION DINARA!

Autor: Republika

Hronika

19.07.2018

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je na području Paraćina otkrila laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i zaplenili više od 10 kilograma ove opojne droge u sirovom i suvom stanju, čija se vrednost procenjuje na više od milion dinara.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Otkrivena laboratorija u Paraćinu

Tom prilikom, uhapšen je B. S. (69) iz Jagodine koji je, kako se sumnja, laboratoriju formirao u kući u okolini Paraćina i u njoj proizvodio marihuanu.

Laboratorija je bila opremljena stabilizatorima struje, ventilacionim cevima, ventilatorima, filterom za vazduh, tajmerima, lampama, hemikalijama i drugom opremom za uzgoj biljaka.

U laboratoriji je u saksijama pronađeno 48 biljaka, težine 8,9 kilograma i kesa sa 1,2 kilograma sirove materije, kao i 200 grama suve marihuane. 

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, B. S. je po nalogu tužioca određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Jagodini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading