Vladimir Marjanović: Plašim se, sad će SVE DA NAS UHAPSE!

Autor: Informer

Hronika

17.07.2018

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Marjanović tvrdi da "tajkun koji je ubio Jelenu" sada smešta hapšenje svim Marjanovićima!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Vladimir, Jana i Miloš Marjanović

Otac Zorana Marjanovića, koji je prošle dedelje, posle deset meseci pušten iz pritvora da se sa slobode brani od optužbe za zversko ubistvo supruge Jelene, strahuje da će u narednim nedeljama u zatvoru završiti on i njegova supruga Zorica i drugi sin Miloš!

Vladimir je svoja "saznanja", piše "Informer", proteklog vikenda preneo advokatima od kojih je zatražio da se spreme za "najgori scenario".

- Vladimir je ubeđen da je čitav ovaj slučaj jedna velika nameštaljka i da je puštanje Zorana iz pritvora samo manevar. On tvrdi da mu je javljeno da tajkun koji je ubio Jelenu sada sprema hapšenje svih članova porodice Marjanović, dakle i njega i Zorana i Zoranove majke Zorice i brata Miloša... - prenosi sagovornik tog lista, blizak saradnik jednog od advokata porodice Marjanovića.

Prema njegovim rečima, Vladimir i dalje tvrdi da je Jelenu ubio "moćni tajkun koji pod svojom kontrolom drži pola ministara" i koji sada hoće da napakuje Zoranu i porodici Marjanović.

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

Vladimir Marjanović je "tajkuna-ubicu" prvi put pomenuo 15. septembra prošle godine u noći hapšenja Zorana Marjanovića. On je tada rekao da je pravi ubica Jelenin ljubavnik, jedan poznati tajkun, jer je htela da ga ostavi.

- Ćutao sam sve ovo vreme, jer sam se bojao da će mi neko ubiti decu. Od prvog dana svi znamo ime ubice, ali smo mislili da policija pošteno radi svoj posao. Kad ono, da bi prikrili tragove i sačuvali tajkuna koji drži pola Beograda, oni hapse mog Zorana - rekao je u noći hapšenja Vladimir Marjanović.

- Ko zna šta će biti s nama i šta nam se piše, jer smo nemoćni. Svi su jači od nas. Samo molim Boga da mi neko ne ubije sina u zatvoru, pa da kažu: Ubio se sam, nije mogao da izdrži!

On je septembra 2017. pretio više navrata da će otkriti ime ubice i sve detalje njegove tajne u vezi s ubijenom Jelenom. To, ipak, nikada nije uradio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Niagara

18.07.2018 02:25

Daj Boze sto pre da vas pohapse!

Odgovori 12 0