UBICA SA MALTE PLJAČKAO PO SRBIJI

Autor:

Hronika

18.07.2018

05:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin Bojan Čmelik (35), koji je smrtno ranio milionera i biznismena Huga Hetkutija (52) sa Malte, koristio je lažan identitet tokom boravka u inostranstvu! Kako prenose tamošnji mediji, Bojan je bivši srpski osuđenik čije je pravo prezime Mitić, a ocinkario ga je stari poznanik koji je otišao u policiju i ispričao čitavu istinu o njegovom identitetu.

RepublikaFoto: youtube.com/ONE News Malta
Bio na poternici: Bojan Milić

Hapšenje

Mitić je učestvovao u mnogim oružanim pljačkama u Srbiji, a malteška policija i dalje istražuje njegovu prošlost, piše portal Lovinmalta uz fotografiju Bojana Mitića, za kojim je svojevremeno bila izdata poternica.

- Bojan je bio jedan od sedam osoba koje su uhapšene zbog oružane pljačke u Beogradu. Oteli su novac i markice za prevoz u vrednosti od 10 miliona. Mitić je tada uspeo da pobegne, ali uhapšen je nekoliko godina kasnije. U zatvoru je proveo skoro šest godina, a pušten je 2016. - piše ovaj portal.

Mitić je, naoružan automatskom puškom, 2008. sa još jednom osobom presreo automobil GSP koji je prenosio pazar

Pljačka sa kojom mediji na Malti povezuju Bojana dogodila se 31. januara 2008. godine. Naoružani automatskom puškom i pištoljem, razbojnici su od radnika obezbeđenja preduzeća "Strakon sekjuriti" oteli oteli pet miliona dinara i markice Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd". Njih petorica i jedna devojka privedeni su tri godine kasnije, a Mitić je uspeo da umakne policiji, ali ne zadugo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Policija je tada rasvetlila pljačku i utvrdila da su upravo Bojan Mitić i Slaviša P, inače radnik GSP "Beograd", presreli kod tramvajske okretnice na Banjici ladu rivu kojom je prevožen pazar. Maskirani fantomkama i uz pretnju automatskom puškom i pištoljem, od radnika GSP i firme za obezbeđenje "Strakom sekjuriti" oteli su novac i markice, a zatim pobegli.

6 godina proveo Mitić u zatvoru u Srbiji

Njih dvojica su se teretili i da su u januaru 2008. godine opljačkali benzinsku pumpu "NIS petrol" u Ulici Franše Deperea. Tada su uz pomoć Radoslava M, koji je tu bio zaposlen, i uz pretnju pištoljem od radnika oteli novac u vrednosti više od milion dinara i vrednosne bonove.

Našli im milione

Prilikom hapšenja ove šestočlane grupe inspektori su pronašli veću količinu novca i markica za prevoz, dve automatske puške, replike pištolja, fantomke, metalne kase za prenos novca - vlasništvo GSP "Beograd", municiju, falsifikovani novac u evrima, fiskalne račune o prodaji goriva "NIS petrol" kao i automobil daevu neksija sa ukradenim tablicama.

Ko je Hugo Hetkuti?

* Jedan od najbogatijih ljudi na Malti
* Milioner i biznismen
* Vlasnik brenda hugo
* Vlasnik hotela, restorana, zgrada i noćnih klubova u mestu Sent Džulijan

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading