OVO JE VOTKA, GLAVNI ČOVEK LUKE BOJOVIĆA KOJI JE UHAPŠEN U BELGIJI SA KOKAINOM I EVRIMA!

Autor: Republika

Hronika

15.07.2018

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Banović (45), koji je uhapšen u Antverpenu zbog trgovine drogom, važi za glavnog čoveka Luke Bojovića i vezu Bojovića sa škaljarskim klanom.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Uhapšeni Veljko Banović Votka deo je najužeg Bojovićevog kruga, zajedno sa Filipom Koraćem, Dragoslavom Miloradovićem, Vladimirom Mijanovićem.

- Upravo je Banović njegov najbliži čovek trenutno. On je, kako se sumnja, zadužen za kokain koji dolazi u holandske i belgijske luke iz Latinske Amerike. A to je glavni deo posla koji Bojovićeva grupa radi sa škaljarskim klanom i barskom grupom - navodi izvor upoznat sa kriminalnim poslovima ove grupe.

Banović je poslednji put u Srbiji bio početkom juna, na sahrani Bojovićevog kuma i svog druga Dragoslava Miloradovića, koji je 29. ubijen ispred svoje perionice na Karaburmi. Inače, u Srbiju dolazi retko i kratko se zadržava.

- Votka je glavni čovek za novac iz holandskih operacija: sve što se proda ide kod njega "na banku". Nakon hapšenja 2014. godine, odmah po izlasku iz zatvora u Srbiji, zbog posla, ali i straha za svoju bezbednost, odlazi u Holandiju. Tamo živi skromno i povučeno, ne razbacuje se novcem, potpuno van radara - kaže izvor.

Podsetimo, u zajedničkoj akciji policije Srbije i Holandije uhapšeni su Marko Puškić (35) i Veljko Banović (45) zbog sumnje u trgovinu narkoticima i pranje novca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading