MARJANOVIĆ SNIMA PESMU O POKOJNOJ JELENI

Autor: Alo, Republika

Hronika

14.07.2018

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović (39), kompozitor iz Borče, koji je osumnjičen za ubistvo pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), uskoro će snimiti pesmu o svojoj pokojnj supruzi, saznaje "Alo!".

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Zoran Marjanović

Marjanović, koji je do sada napravio više muzičkih hitova za srpske pevače, još dok je bio u Centralnom zatvoru u Beogradu, počeo je da razmišlja o tome koju pesmu da posveti pokojnoj supruzi

- Zoran je mnogo voleo Jelenu, a u zatvoru je bio potpuno potonuo. Smišljao je koju pesmu bi joj posvetio i to će sada da ostvari jer je pušten da se brani sa slobode. Reč je o tužnoj baladi u kojoj želi da iskaže sva svoja osećanja prema Jeleni. Još u zatvoru, dok je bio utučen i odvojen od porodice, rodila mu se ideja da napravi novu pesmu koji bi posvetio brutalno ubijenoj Jeleni - kaže izvor „Alo!“.

Ispred kuće Marjanovića juče nije bila gužva, niti je Zoran tokom dana izlazio iz nje. Kako saznajemo, njegov telefon neprestano zvoni, jer mnogi prijatelji žele da se čuju s njim, međutim, on je još umoran od svega i želi da se što više druži sa sinom Urošem iz prvog braka, malom ćerkom Janom (7) i ostalom porodicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading