(FOTO) HOROR! DEČAK SAKATI GOLUBOVE NA KARABURMI, MAJKA KAŽE DA JE TO NORMALNO?!

Autor:

Hronika

10.07.2018

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na uznemirujućim fotografijama koje kruže društvenim mrežama jasno se vidi da je na desetine golubova osakaćeno. Leševi golubova nalaze se na Karaburmi, a očevici kažu da se radi o maloletniku koji ih mami u podrum a potom maltretira i ubija, što je u nedavno objavljenom snimku na internetu i priznao.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Jedna od uginulih ptica

Kako komšije sa Karaburme tvrde mesecima na dve lokacije na Mirijevskom bulevaru i u ulici Đorđa Jovanovića na sve strane nalaze se osakaćeni, polomljeni i mrtvi golubovi!

Očevici tvrde da je u pitanju dečak 7-8 razred koji se mesecima iživljava nad životinjama, namami ih hlebom u ulaz zgrade ili podrum i onda udara palicama.

Član udruženja Levijatan je kontaktirao Socijalnu službu koja je navela da dečak ne živi sa majkom, a kada su majku kontaktirali ona je rekla da je sve to normalno i da mogu slobodno da je prijave.

Socijalni radnici su nekoliko puta izlazili na teren ali bezuspešno, jer im niko nije otvarao vrata.

Pitanje je da li neko ovom dečaku može da stane na put i kada će ovo masovno istrebljenje ptica kojih ionako imamo malo u prestonici konačno stati?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading