PUCNJAVA U ČAČKU: Uhapšena dva mladića zbog pokušaja ubistva!

Autor: moravainfo.rs

Hronika

07.07.2018

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijska uprava u Čačku oglasila se večeras saopštenjem povodom pucnjave koja se u petak dogodila kod pošte u Ljubiću.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Policija uhapsila dva mladića zbog pokušaja ubistva

Policija u Čačku, po nalogu višeg javnog tužioca, uhapsila je i N. I. (30), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Takođe, uhapšen je i M. Đ. (28) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, dok će protiv dvadesetčetvorogodišnjeg muškarca biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

Sinoć, oko 17.30 časova, u Čačku, u blizini pošte u Ljubiću, nakon verbalnog, a potom i fizičkog sukoba dve grupe, došlo je do upotrebe vatrenog oružja, usled čega su povrede zadobile dve osobe, od kojih jedna teže, a druga lakše.

Dvojica povređenih su zbrinuti u čačanskoj bolnici.

Osumnjičenim N. I. i M. Đ. je određeno zadržavanje do 48 časova, i oni će, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku, biti privedeni nadležnom tužiocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading