GODINU DANA OD MONSTROUZNOG UBISTVA U RAKOVICI: Reči starijeg sina ubijene Maje će vas RASPLAKATI!

Autor: Republika

Hronika

07.07.2018

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlo je skoro godinu dana od kada je Marko Nikolić (43) ispred Centra za socijalni rad u Rakovici zverski ubio suprugu Maju Đorđević (38) i njihovog sina Mihaila (4), ali bol u porodici nastradale žene ne jenjava. Njen stariji sin Stefan tuguje sa majkom i mlađim bratom, ali izbegava da priča o njima.

Foto: facebook.com/Maja Djordjevic
Marko Nikolić

Kako je ispričala Branislava Katanić, sestra Maje Đorđević, Stefan izbegava da priča o njima i o tome koliko mu je teško.

- Stefan je jak dečak, bol i tugu nosi u sebi. Od njihovog ubistva, zbog traume koju je preživeo, on je upisao karate, a svima nam najavljuje da će jednog dana da upiše Pravni fakultet kako bi pomogao drugim ženama - navela je Branislava, koja je godinama pre ubistva sestre i sestrića živela u paklu koji im je Nikolić priređivao, piše Informer.

Kako kaže, sa sestrom se borila da pobegnu od torture i Nikolićevih pretnji, ali bezuspešno.

Branislava, baš kao i Stefan i dalje tuguje za svojim najmilijima, ali ističe da žali što nije dočekala da ga osude, jer je u zatvoru izvršio samoubistvo. Kako kaže, to što je sebi prerezao grkljan, nije pravda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading