PEDOFIL IZ POŽAREVCA: Skinuo se pred dečacima i tražio seks umesto KIRIJE!

Autor: novosti.rs

Hronika

05.07.2018

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv Milana S. (54) iz Požarevca, Osnovno javno tužilaštvo podnelo je optužni predlog zbog sumnje da je nad dvojicom svojih maloletnih podstanara izvršio nedozvoljene polne radnje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Podignut optužni predlog protiv pedofila

U ovom predlogu tužilac traži kaznu od tri godine i 10 meseci zatvora, kao i zabranu približavanja oštećenima, na period od tri godine. Takođe, traži i produženje pritvora, koji je osumnjičenom određen nakon hapšenja, 7. maja ove godine. 

Prema navodima optužnice, osumnjičeni se tereti da je, u svojoj porodičnoj kući dvojici maloletnih podstanara iz okoline Petrovca na Mlavi, starosti 15 godina, nudio seksualne odnose u zamenu za kiriju. 

U trenutku kad je spustio pantalone i obnažio se pred njima, upućujući im nepristojne ponude, zgranuti dečaci istrčali su iz kuće i sve prijavili policiji. Prilikom pretresa kuće osumnjičenog, zaplenjen je njegov kompjuter sa dečjom pornografijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading