NENAD ŠIPKA: Janin iskaz pokazuje da je Marjanović lagao!

Autor:

Hronika

02.07.2018

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv Zorana Marjanovića (40) ponovo je podignuta optužnica zbog brutalnog ubistva supruge Jelene Marjanović (33). Optužnica je dopunjena iskazima doktorke Milane Š. iz Borče i male Jane (7), Zoranove i Jelenine ćerke.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Zoran i Jana Marjanović

Devojčica je na saslušanju izjavila da je s roditeljima bila na nasipu u Borči, kao i da je njena mama trčala, a da ju je posle nestanka, zajedno s ocem, od kojeg se nije razdvajala, sve vreme tražila. Iako Marjanovićevi branioci smatraju da je mala Jana ocu dala alibi, Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja (CFI), kaže da optuženom ne ide u korist devojčicina izjava.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nenad Šipka

- Bazna stanica koja pokriva nasip kod rampe stadiona registrovala je Jelenin telefon u 16.36, kad je registrovala i Zoranov mobilni. Dolazi do kretanja Jeleninog telefona, a telefon njenog supruga je isključen u 16.38. Bazna stanica koja pokriva zonu na nasipu kod spomen-ploče registruje telefon ubijene u 16.56. To je rastojanje od 1.130 metara - objašnjava Šipka.

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

On navodi da je Zoranov telefon uključen u 17.04, dok je na saslušanju izjavio da je s Janom krenuo ka Jeleni 15-20 minuta nakon što je ona otišla na trčanje.

- Ispade da je dete od pet godina prešlo 1.130 metara za osam minuta, što je nemoguće. Iz toga se zaključuje da Zoranova priča o događanju na nasipu nije istinita - dodaje Šipka.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading