DELIBAŠIĆ UBIJEN S 5 METAKA IZ DVA PIŠTOLJA: Crnogorska policija traga za atentatorima iz Bara

Autor: T. M.

Hronika

29.06.2018

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baranin Vaso Delibašić, koji je u četvrtak izrešetan u sačekuši u Makedonskom, naselju u Baru, ubijen je sa pet metaka u glavu i grudi, utvrdila je obdukcija. Napadači su posle zločina zapalili audi u kojem su pronađena dva pištolja iz kojih je likvidiran Delibašić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kako prenose crnogorski mediji, policija traga za izvršiocima, a motiv brutalnog ubistva zasad nije utvrđen. Pretpostavlja se da su napadači duže vreme pratili Delibašića pre nego što su mu napravili sačekušu.

- Ubice su znale svaki njegov korak, pa su mu presrele put dok se vozio motorom i izrešetale ga naočigled brojnih prolaznika, među kojima su bila i deca. Napadači su najverovatnije imali saučesnike, koji su ih sačekali u drugom automobilu - navode mediji.

Vaso Delibašić podlegao je povredama u bolnici. On se više puta našao na meti policijskih provera, a navodno je dovođen u vezu i sa kriminalnom grupom Alana Kožara, koji je blisko sarađivao sa "škaljarskim klanom", jednom od najjačih crnogorskih bandi. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading