SARADNIK LUKE BOJOVIĆA OVEREN HICIMA U GLAVU: Brutalna likvidacija naočigled brojnih prolaznika

Autor: T. M.

Hronika

28.06.2018

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baranin Vaso Delibašić (45), koji je dovođen u vezu sa kriminalnom grupom Luke Đurovića, a koja je bliska ekipi Luke Bojovića, ubijen je juče usred dana u centru Bara. Pucnjava se dogodila oko 13 sati, a policija traga za napadačima.

RepublikaFoto: Public
Luka Bojović

- Delibašić je bio na motoru kada se pored njega zaustavio automobil. Iz vozila je izašao napadač i pucao Baraninu više puta u glavu i grudi. Osumnjičeni se potom vratio u automobil i pobegao, a ubrzo nakon zločina na drugom kraju grada pronađeno je zapaljeno vozilo koje je najverovatnije korišćeno prilikom likvidacije - prenose crnogorski mediji.

Napadači pucali na Vasu Delibašića (45) dok je vozio motor. Pronađen zapaljen auto korišćen u likvidaciji

Pucnjava se dogodila u blizini košarkaških terena, naočigled brojnih prolaznika, a Baranin je davao znake života kada je Hitna pomoć došla.

- Delibašić je prevezen u bolnicu, ali je ubrzo podlegao povredama. Policija je preuzela snimke sigurnosnih kamera sa okolnih zgrada i lokala koji bi trebalo da budu od koristi u potrazi za napadačima. Provera se da li je Baranin još jedna žrtva rata između zavađenih crnogorskih klanova - pišu mediji. 

Proveravala ga policija

Vaso Delibašić je dosad više puta bio na meti policijskih provera i racija, a pretresan mu je i stan. Takođe, ovaj Baranin se dovodio u vezu sa vlasništvom nad kafićem "Le Petiti Chateau" u Baru.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading