HOROR U NIŠU: Muškarac izboden SRPOM zbog parkinga!

Autor: blic.rs

Hronika

28.06.2018

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlija M. M. (28) teško je povređen kada ga je nakon svađe na ulici, kako se sumnja, srpom izbo M.P. (31) iz Niša.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Do obračuna je došlo oko 14.25 časova na raskrsnici Bulevara Nemanjića i Vizantijskog bulevara a prema prvim informacijama svađa je izbila zbog parking mesta. Kako nezvanično saznajemo, sukob je započeo psovkama nakon čega je M. P. otvorio svoj automobil i iz njega izvadio srp kojim je, kako se sumnja, dva puta ubo M. M. u leđa.

Teško povređeni muškarac je taksijem hitno prevezen do Kliničkog centra u Nišu koji se na sreću ne nalazi daleko od mesta sukoba, ali je izgubio dosta krvi i u teškom je stanju.

- Pacijent je zadobio dva uboda u grudni koš levo i desno i izgubio je dosta krvi i životno je ugrožen. Rane su drenirane, sledi dalja dijagnostika i nalazi se u reanimaciji Urgentnog centra, kažu u KC u Nišu.

Policija je brzom i odlučnom akcijom odmah identifikovala i uhapsila napadača koji je priveden u policijsku upravu u Nišu.

U toku je istraga kojom će biti utvrđene sve okolnosti sukoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading