STRAVA I UŽAS! Dva dečaka opljačkala ženu nasred ulice!

Autor: Republika

Hronika

28.06.2018

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica maloletnika od 14 godina u sredu, oko 20:40 časova u Karađorđevoj ulici u Vranju, napali su M.K.(53) i oteli joj novčanik sa 3.000 dinara, platnim karticama i ličnim dokumentima.

Dečaci opljačkali ženu u Vranju

Razbojnici su pobegli u Ulicu Vule Antića, a opljačkana žena je zaustavila patrolu Komunalne policije. Žena je bila izbezumljena, jer je napadnuta u vreme fudbalske utakmice između Srbije i Brazila zbog čega su vranjske ulice bile takoreći bez prolaznika, prenose mediji.

Na svu sreću naišla je patrola Komunalne policije od koje je opljačkana žena zatražila pomoć. Njihovom brzom intervencijom maloletnici su uhvaćeni u Ulici Vula Antića u momentu kada su otvarali novčanik kako bi podelili novac.

Prepoznala ih je žena kojoj su oteli novčanik. Maloletnici su zadržani do dolaska policije, izjavio je načelnik Komunalne policije Ivica Tašković.

Kod dvojice četrnaestogodišnjaka  prilikom pretresa, pronađeni su noževi, skakavci . Službenici Policijske uprave Vranje preuzeli su slučaj. Više javno tužilaštvo obavešteno je o ovom događaju i pokrenulo je postupak.

M.K.(53) iz Vranja napadnuta je na stotinak metara od ulice u kojoj živi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading