CECINOM FRIZERU PRETILI SMRĆU!

Autor:

Hronika

28.06.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Srpski telegraf saznaje, Radivojević se oko 12 sati pojavio u zgradi Policijske uprave za grad Beograd u pratnji advokata Jovane Ralević, koja inače zastupa i pevača Acu Lukasa, i podneo krivičnu prijavu protiv nepoznatih nasilnika.

Foto: instagram.com/craznatovic_official
Svetlana Ceca Ražnatović

STRAH ZA ŽIVOT

Prema rečima našeg izvora iz istrage, poznati frizer prijavio je da mu nepoznate osobe prete smrću preko društvene mreže Instagram i da je zabrinut za život. Radivojević se pre samo četiri meseca našao na meti napadača koji su upali u njegov salon i brutalno ga prebili naočigled brojnih očevidaca, zbog čega je odlučio da prijavi pretnje iz straha za sopstveni život.

Završićeš na deponiji i u čitulji

- Na Instagramu su mi pisali da ću da završim na deponiji i u čitulji, a da će moje drugarice sve to gledati.

 

Mom drugu @aleksandar_vuksanovic_official srecno rodjenje unuke ?✨??

A post shared by Stevan Radivojevic (@stevansrules) on May 24, 2018 at 2:08pm PDT

Poruke su poslate sa profila koji ima više od 6.000 pratilaca i to je stranica koja širi pozitivnu energiju i zabavu, a to što je meni upućeno nije uopšte zabavno - rekao je Radivojević za Srpski telegraf po izlasku iz zgrade policije.

On je dodao da ne zna ko može da stoji iza ovako ozbiljnih pretnji i da se nada da će se slučaj što pre rešiti.

Kome je radio o glavi: Svetlana Ražnatović, Anastasija Ražnatović, Jelena Kostov, Marina Visković, Milica Todorović, Slađa Alegro, Viki Miljković

Rasvetlili slučaj

- Ne znam ko mi preti, ali jedva čekam da saznam. Smatram da sam vrlo normalna i dosadna osoba koja se ne bavi nikakvim kriminogenim radnjama i ne znam zašto bih dobijao pretnje smrću. Želim da se ovo što pre reši, verujem da će moj slučaj uskoro biti rasvetljen - navodi Radivojević.

 

Ceki ?

A post shared by Stevan Radivojevic (@stevansrules) on Feb 25, 2018 at 4:38pm PST

Advokat Jovana Ralević, branilac poznatog frizera, nije želela da daje izjave za medije.

- Ne bih ništa da komentarišem dok se ne završi slučaj za koji sam angažovana - rekla je Ralevićeva.

 

Angažovao obezbeđenje

Radivojević je krajem februara ove godine pretučen u svom frizerskom salonu u Beogradu. Petorica muškaraca su tad upala u lokal obezbeđen video-nadzorom i naočigled brojnih mušterija i zaposlenih šutirala ga i udarala po celom telu. Radivojević je posle napada angažovao obezbeđenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading