LAZETIĆ UTERIVAO DUG ZA SKOLETA!

Autor: Republika

Hronika

26.06.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trećem nastavku ekskluzivnog serijala Srpskog telegrafa centralnu ulogu ima Zoran Uskoković Skole. Debeli, kako su ga oslovljavali mafijaši u međusobnim razgovorima, za kratko vreme je preuzeo veliki kolač u nelegalnim poslovima u Beogradu zamerivši se tako mnogima. Kap koja je prelila čašu bilo je njegovo učešće u likvidaciji Željka Ražnatovića.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Nikola Lazetić

Nakon Arkanovog ubistva Skole se jedno vreme krio u Nemačkoj, a kada se vratio, nije imao šanse dugo da poživi. "Zemunci" su ga po naredbi Dušana Spasojevića Šiptara likvidirali posle nezapamćene jurnjave po ulicama beogradskog naselja Vidikovac.

ŠIPTAR NAREDIO OSVETU ZA ARKANOVO UBISTVO

Dušan Spasojević je naredio Skoletovo ubistvo zato što je on učestvovao u ubistvu Arkana i bio vođa protivničkog tabora. U ubistvu su učestvovali Nešković Slobodan zvani Kobac, Vlada Japanac, Krsmanović Dušan, braća Miloš i Aleksandar Simović. Ekipu za likvidaciju sačinjavali su Luković Mile, Kalinić Sretko i Bajić Nikola, koji je bio vozač. Iz njihove priče zna se da je bila velika jurnjava.

Sa kim je sve Nikola Lazetić povezan? Šta smo sve saznali na ovu temu? Koji vas još serijali očekuju?

Kakve sve ekskluzivne informacije o našem podzemlju smo saznali?

Šta je sa oružjem s kojim je ubijena Jelena Marjanović?

Koje od političara je ukraden laptop? Kakva je situacija u Grčkoj? 

Šta novo se događa u svetu sporta, šta u svetu zabave, a šta na rijaliti nebu?

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja možete pročiati u izdanju Srpskog telegrafa za 27. jun, kao i na našem sajtu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading