KOSTIĆA TRAŽE I U CRNOJ GORI: Ojadio firmu za 2.000 evra

Autor: Republika

Hronika

26.06.2018

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Kostić, modni dizajner, koji je u pritvoru zbog sumnje da je polno uznemiravao dvojicu mladića, uskoro će ponovo biti saslušan i to zbog sumnje da je prevario jednu crnogorsku kompaniju.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Darko Kostić

Naime, crnogorsko Osnovno tužilaštvo u Podgorici putem međunarodne pravne pomoći Prvom osnovom tužilaštvu dostavilo je obimnu dokumentaciju koja dizajnera sumnjiči da je ojadio jednu firmu iz Crne Gore za 2.000 evra.

- Protiv Kostića je podneta krivična prijava zbog sumnje da je tokom septembra i oktobra prošle godine s kompanijom koja je organizator poznate manifestacije dogovorio učešće na 20. Fešn konekšenu. Dogovor je bio da prikaže svoju najnoviju modnu kolekciju. Organizatori su mu uplatili dogovoreni honorar, ali je ona najpre odložio, a zatim i otkazao dolazak na modnu reviju, a novac koji mu je dat nije vratio - prenose beogradski mediji.

Revija na kojoj se Kostić nije pojavio održana je 22. oktobra u Podgorici.

- Novac mu je uplaćen mesec dana ranije, a osim toga, na zahtev Kostića je prethodno organizovan njegov dolazak u Podgoricu. Organizator mu je tada platio čak i hotel i avionski prevoz.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading