OBRT KOJI LEDI KRV U ŽILAMA! Tinejdžerka se predozirala drogom ROĐENOG BRATA?

Autor:

Hronika

26.06.2018

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođeni brat predozirane tinejdžerke M. M. nalazi se na poternici, a policija ga navodno traži upravo zbog trgovine narkoticima.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Nakon smrti tinejdžerke iz Kragujevca, koja je, kako se sumnja, umrla od prekomerne doze ekstazija, u javnost su izašli detalji.

Od uhapšenog Nemanje K, sa kojim je bila u stanu, a koji je navodno pokušao da sakrije veliku količinu narkotika pre nego što je pozvao Hitnu pomoć, do dolaska pripadnika ekipe za uviđaje MUP- a koji su  primetili dve prazne ambalaže tableta ekstazija i odmah pozvali inspektore za drogu PU Kragujevac, na površinu je izašao i rođeni brat Marije koji se nalazi na poternici, a policija ga navodno traži upravo zbog trgovine narkoticima.

RepublikaFoto: facebook.com/Marija S
Nesrećna devojka koja je užela smrtonosnu dozu droge

- Trenutno se ispituje čija je droga bila u stanu i ko je za koga dilovao. Stefan i uhapšeni Nemanja su bili dobri drugovi, zajedno su dilovali, ali pitanje je ko je kome bio šef. Ne zna se ni ko je iznajmio stan, brat ili drug. Postoji mogućnost da se Marija navodno predozirala i drogom svog rođenog brata - kažu izvori za beogradske medije.

Rođeni brat tinejdžerke Marije koja se predozirala prisustvovao je navodno njenoj sahrani iako se nalazi na poternici. Kako nezvanično saznajemo, on je obećao inspektorima da će se predati odmah posle sahrane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading