UHAPŠEN PASTORAK UBIJENOG KUMA LUKE BOJOVIĆA!

Autor: blic.rs

Hronika

24.06.2018

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Matatunović (26), pastorak ubijenog Dragoslava Galeta Miloradovića, bliskog prijatelja Luke i Nikole Bojovića, uhapšen je sinoć oko ponoći u Beton hali zbog nelegalnog nošenja oružja.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Policija je kod Matatunovića pronašla pištolj za čije nošenje nije imao dozvolu, nakon čega je priveden i određeno mu je dvodnevno zadržavanje. Nakon 48 sati, mladić će biti priveden nadležnom tužiocu.

Matatunović je, inače, sin Miloradovićeve supruge Maje iz prvog braka. Kako je oružje koje je kod uhapšenog pronađeno nelegalno, policija ispituje da li je koriščeno u nekim od prestoničkih obračuna. Takva ispitivanja zasnivaju se na veštačenju cevi i kalibra pištolja, i upoređivanju sa mecima i čaurama korišenim u drugim krivičnim delima.

RepublikaFoto: youtube.com/Dzej Official Music
Dragoslav Miloradović

Podsećamo, Miloradović je ubijen prošlog meseca ispred svoje auto-perionice na Karaburmi. Ubice su na skuteru prišle žrtvi i na njega ispalile veliki broj hitaca iz automatskog oružja, nakon čega su pobegli sa lica mesta. Pored Miloradovića se u trenutku likvidacije nalazila upravo majka uhapšenog Matatunovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading