SEKSUALNI MANIJAK SPOPADAO POZNATE: Otkriveni novi detalji iz istrage protiv kreatora

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U telefonu modnog kreatora Darka Kostića (38), koji je uhapšen zbog sumnje da je napastvovao dvojicu mladića, od kojih je jedan maloletan, pronađene su i prepiske s drugim dečacima, ali i s poznatim ličnostima. Kako Srpski telegraf saznaje, proverava se da li ima još žrtava pomahnitalog dizajnera.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Darko Kostić

Klupko se odmotava

Klupko je počelo da se odmotava nakon što je maloletni L. J. (15), učesnik muzičkog šoua "Neki novi klinci", policiji prijavio da ga je Kostić seksualno uznemiravao i pretukao, o čemu je Srpski telegraf prvi pisao. Samo nekoliko dana ranije, dizajner je prijavio krađu mobilnog telefona, kojem je policija ubrzo ušla u trag, nakon čega je istina isplivala na videlo.

- Veštačenjem telefona pronađene su prepiske sa nekoliko dečaka, ali i sa ljudima sa estrade, koje se trenutno proveravaju. Na taj način je takođe potvrđena i priča mlade nade "Granda", a otkrivena je još jedna žrtva bludnog dizajnera B. Š. (22), kojem je Kostić omogućio da uzme narkotike, pa ga pipkao po intimnim delovima tela - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Kostić se na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu branio ćutanjem, određen mu pritvor

Prema njegovim rečima, Kostić je ranije privođen zbog kokaina i takozvane droge za silovanje, pa se proverava da li je s estradnim umetnicima bio na vezi samo zbog stilizovanja ili im je eventualno nudio i narkotike.

- Zanimljivo je i to što je druga žrtva B. Š. upravo od Kostića dobila kokain. Naime, mladić je preko drugova tražio kontakt sa dilerom, a kad je otišao da preuzme narkotike, pojavio se Kostić, koji ga je potom pozvao u stan da povuku crtu. Tad ga je spopao, a B. Š. je, na sreću, uspeo da pobegne i spase se - dodaje naš sagovornik.

Iza rešetaka

Kostić je uhapšen u petak, a na teret mu se stavljaju polno uznemiravanje, nedozvoljene polne radnje i omogućavanje uživanja narkotika. On je juče saslušan u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu, gde se branio ćutanjem.

Kostić je pola sata pre saslušanja policijskim automobilom dovezen u tužilaštvo. Dizajner je sve vreme dok je s lisicama na rukama išao ka zgradi u pratnji dva pripadnika MUP na glavi imao kapuljaču. Spustio je glavu i gledao u pod, a nakon saslušanja sudija za prethodni postupak Kostiću je odredio pritvor do 30 dana da ne bi uticao na svedoke i ponovio delo.

Činjenice

Uzeo crtu, pa napao

B. Š. se raspitivao od koga da kupi kokain

umesto dilera, pojavio se Kostić

dizajner ga pozvao u stan da povuku crtu

tad ga napostvovao, a B. Š. mu uzeo mobilni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading