Sipao maloletniku KAMAGRU u piće, pa ga napao: EVO KAKO SE KOSTIĆ BRANIO NA SASLUŠANJU

Autor:

Hronika

24.06.2018

08:15 >> 10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modni kreator Darko Kostić saslušan je u tužilaštvu u beogradu, a kako saznajemo, branio se ćutanjem.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Darko Kostić

Saslušanje

Modni dizajner Darko Kostić danas je priveden na saslušanje u tužilaštvo u Beogradu. Kako saznaje Republika, Kostić se branio ćutanjem, a čeka se odluka o pritvoru.

Njega su sa licisama policajci doveli u tužilaštvo. Dovezli su ga policijskim automobil, a njegov advokat je stigao nekoliko minuta ranije. 

Darko je imao kapuljaču i sve vreme dok su ga vodili gledao je na dole. 

Namamio u stan, drogirao pa pokušao da siluje maloletnika

Modni kreator Darko Kostić, kako se sumnja, prvo je petnaestogodišnjaka namamio u stan, sipao mu "kamagru" u piće, a onda ga udarao pesnicama u glavu i pocepao mu majicu jer nije želeo da se mazi s njim.

U stanu Darka Kostića, modnog kreatora i dizajnera, policija je tokom pretresa, kako se sumnja, pronašla papire na kojima ima tragova narkotika. Kako saznajemo papiri su poslati na veštačenje da bi se utvrdilo da li u kreatorovom stanu ima tragova nedozvoljenih supstanci.

Osim toga, kako izvor beogradskih medija otkriva, sumnja se da je kreator maloletnog L. J., kom je u piće sipao "kamagru", i fizički zlostavljao, odnosno da ga je udario tri puta u glavu pošto je petnaestogodišnjak odbio da ima seksualni odnos s njim.

Kostiću su lisice na ruke stavljene u petak po podne zbog sumnje da je izvršio krivična dela polnog uznemiravanja, nedozvoljene polne radnje i uživanja opojnih droga. Treće osnovno tužilaštvo sumnjiči ga da je seksualno uznemiravao dva muškarca, od kojih je jedan petanaestogodišnji učesnik "Grandove" emisije "Neki novi klinci".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Maloletni dečak koji je prijavio Kostića

Maloletnik prijavio kreatora

Modni kreator, podsetimo, našao se na udaru istražnih organa, pošto ga je maloletnik prijavio za polno uznemiravanje. On je policiji ispričao da ga je Kostić pronašao preko društvene mreže Fejsbuk i kontaktirao s njim, a onda pozvao u studio da ga fotografiše. L. J. je naveo i da mu je u piće sipao prašak od kog je dobio erekciju, ali da on nije homoseksualac i da nije želeo seksualni odnos s Kostićem. Navodno, kada je drugi put došao u dizajnerov stan da bi uzeo novac za fotografije, Kostić ga je ponovo pozvao da se maze, a kada ga je L. J. odbio, fizički je nasrnuo na njega.

- Kostić se, kako se sumnja, iznervirao, nasrnuo na njega i tri puta ga udario u glavu. Tokom fizičkog obračuna petnaestogodišnjaku je pocepao majicu. Kao jedan od svedoka tokom postupka biće saslušan i portir u Kostićevoj zgradi, do kog je uplašeni i izbezumljeni dečak prvo dotrčao i zamolio ga da pozove policiju - otkriva nove detalje iz istrage izvor beogradskih medija.

Portir je navodno odmah pozvao policiju, koja je došla u zgradu, ali Kostića nije zatekla u stanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading