(FOTO) OBLAK DIMA NAD PRIJEPOLJEM: Gorela fabrika konfekcije!

Autor: Tanjug

Hronika

23.06.2018

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ranim jutarnjim satima došlo je do požara u fabrici konfekcije u Prijepolju, povređenih nema, a izgorelo je oko 400 kvadratnim metara magacina sa sirovinama i deo pogona šivaonice.

Komandir Vatrogasne jedinice Vujadin Kovačević rekao je da je požar izbio u pogonu konfekcije "Trenteks" i da je nakon dva sata gašenja stavljen pod kontrolu.

 

 


- Primili smo jutros poziv u 6.35 sati da je izbio požar u fabrici ''Trenteks'' u naselju Kolovrat. Požar je stavljen pod kontrolu i sada se samo radi dogašivanje. Požar je zahvatio magacin sirovina i pogon šivaone. Nema povređenih, a što se tiče uzroka požara i materijalne štete, to će tek biti utvrđeno - izjavio je Kovačević.

Oblak dima potpuno je prekrio prijepoljsko naselje Kolovrat.

- Jutros je ogroman oblak dima pritisnuo naselje Kolovrat, a dolazio je iz pravca konfekcije. Nismo znali šta se događa, ali bio je haos od velike količine dima koji je pritisnuo celo naselje - kazala je Marina Ješić radnica ugostiteljskog objekta u Kolovratu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading