ŽENA MU DOŠLA GLAVE: Pretukao Moldavku, pa ga OCINKARILA za drogu i oružje

Autor:

Hronika

22.06.2018

05:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državljanin Srbije (41) uhapšen je u Italiji nakon što je policija kod njega zaplenila veću količinu narkotika i automatsku pušku škorpion. Ceo slučaj je otkriven nakon što je Srbin pretukao suprugu Moldavku (36), koja ga je prijavila policiji za nasilje, pa ocinkarila za drogu i oružje.

Foto: Ilustracija

S ćerkom na ulici

Kako prenose italijanski mediji, sve je počelo nakon što je državljanin Srbije premlatio ženu koju su policajci zatekli uplakanu na ulici dok je za ruku držala 10-godišnju ćerku.

- Moldavka je bila potresena, sva se tresla. Policajci su joj odmah prišli, ali im ona u prvi mah iz straha od nasilnika nije otkrila šta se dogodilo. Međutim, agenti su odmah posumnjali da je žena žrtva porodičnog nasilja, pa je saslušanje preuzela njihova koleginica kako bi se Moldavka oslobodila i progovorila - navode mediji.

Policajci zatekli uplakanu žrtvu porodičnog nasilja na ulici dok je za ruku držala ćerku (10)

Pretučena žena je tad skupila hrabrost i otkrila da duže vreme trpi nasilje i da je suprug često bije.

- Ona je u jednom trenutku pomenula i da se Srbin drogira, pa je policija odmah reagovala. Istog dana, po prijavi za nasilje, upali su u kuću i uhapsili napadača koji nije pružao otpor. Potom su pretresli stan, a na stolu u dnevnoj sobi pronašli su tragove kokaina - prenose mediji.

Bogat ulov

Detaljnim pretresom policajci su zaplenili bogat ulov.

- U podrumu kuće u skrivenoj pregradi pronađeno je više od 23 kilograma droge, od toga 19 kilograma marihuane u 18 paketa, tri kilograma hašiša i 100 grama kokaina. Takođe je zaplenjeno i 13.000 evra, za koje se pretpostavlja da potiču od prodaje narkotika - navode italijanski mediji.

Srbinu nasilniku određen je pritvor, a protiv njega su podnete krivične prijave za nasilje u porodici, nedozvoljeno držanje oružja i droge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading