ŠTA SE DOGAĐALO IZA ZATVORENIH VRATA? Kamere snimile dečakove posete Kostiću

Autor:

Hronika

21.06.2018

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak L. J. (15), koji je prijavio modnog kreatora Darka Kostića za seksualno uznemiravanje, nekoliko puta je bio u njegovom stanu na Novom Beogradu, o čemu svedoče i snimci sigurnosnih kamera iz Kostićeve zgrade, saznaje "Blic".

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Darko Kostić

Kako saznaje "Blic", policija će u narednom periodu pregledati snimke sa sigurnosnih kamera zgrade gde Kostić živi, s ciljem da utvrdi koliko je dečak puta i u koje vreme dolazio kod Kostića u stan.

- Snimci sa kamera će utvrditi i da li su u njegov stan dolazili i drugi maloletnici i koliko često - kaže izvor "Blica" upoznat sa istragom.

Izvor tvrdi da će biti ispitano i da li je Kostić pre prijave dečaka imao sumnjive ispade.

- Prema prvim informacijama, postoje indicije da ovo nije jedini slučaj, i to se proverava - navodi sagovornik "Blica".

Inače, Kostić je nedelju dana ranije prijavio nestanak telefona, a kako saznaje "Blic", telefon je pronađen i koristiće policiji i tužilaštvu za istragu.

- Kostiću mobilni nije vraćen već je zadržan u policiji, s ciljem da se provere poruke na njemu kako bi se utvrdilo da li su se on i dečak dopisivali i kakve su sadržine poruke - kaže izvor "Blica".

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Istraga je pokrenuta nakon što je Kostića maloletnik L. J. (15), inače učesnik emisije "Neki novi klinci", optužio da ga je modni kreator navodno seksualno uznemiravao u njegovom stanu. Maloletnik je policiji ispričao da je kod Kostića otišao kako bi ga on fotografisao.

- Kako je dečak ispričao, Kostić ga je fotografisao i za to tražio novac. Kada se ispostavilo da dečak nema pare, kreator je, tvrdi dečak, od njega tražio da se skine, da se maze, što je ovaj odbio. Dečak je zatim pobegao - otkriva izvor "Blica" navode dečaka koji je optužio kreatora.

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je juče da je dalo nalog policiji da proveri navode iskaza Kostića i maloletnika L. J. (15), koji ga je prijavio za navodno polno uznemiravanje.

- Nalog je dat jer su njihovi iskazi veoma kontradiktorni. Nakon provere navoda biće odlučeno da li će policija podneti krivičnu prijavu tužilaštvu protiv Kostića i za koje koje krivično delo - rekao je portparol tužilaštva Ivan Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading