ŽIVOT IZA REŠETAKA DO KASNE STAROSTI: Evo koliko će robijati ubica tašte i žene koji je ranio sopstvenu ćerku!

Autor: informer.rs

Hronika

15.06.2018

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvostepeno Veće Višeg suda u Vranju prihvatilo je predlog tužilaštva i Goranu Petroviću, kosovskom Srbinu sa prebivalištem u Nišu, izreklo jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 40 godina zbog ubistva tašte i žene i ranjavanja dvogodišnje ćerke u blizini Bujanovca početkom maja prošle godine.

RepublikaFoto: pixabay.com
40 godina za monstruma 

Prema navodima iz Višeg javnog tužilaštva u odnosu na okrivljenog  taksistu Sašu Cvetanovića izrečena je kazna zatvora u trajanju od šest meseci.

- Optužnicom od septembra prošle godine okrivljenom Goranu Petroviću stavlja se na teret krivično delo teško ubistvo izvršeno nad bivšom suprugom Jovanom Petrović iz Gnjilana i njenom majkom Dušicom Ivanović iz Mramornog brda i lakše povređivanje maloletne ćerke H.P.

Tužilaštvo je Petroviću na teret stavilo i izvršenje krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i krivičnog dela neovlašćeno držanje opojnih droga - navodi Danijela Trajković, viši javni tužilac u Vranju.

Čitav događaj odigrao se početkom maja prošle godine na Gnjilanskom putu u selu Končulj kod Bujanovca. 

Optuženom taksisti  Saši Cvetanoviću stavljeno je na teret izvršenje krivičnog dela pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, jer je vozio Cvetanovića i na taj način mu pomogao da pobegne sa mesta događaja.

Tužilaštvo je predlagalo da se Goranu Petrović izrekne jedinstvena kazna u trajanju od 40 godina, a Saši Cvetnoviću dve godine i šest meseci.

Protiv navedene odluke okrivljeni imaju pravo žalbe Apelacionom sudu u Nišu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading