POTRESNO SVEDOČENJE DEVOJČICE KOJU JE UJAK SILOVAO: Nisam znala šta mi se dešava, rekla sam baki, ona ćutala!

Autor: blic.rs

Hronika

10.06.2018

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica M. T. (16), za koju se sumnja da ju je ujak G. M. (38), iz jednog sela kod Jagodine, godinama seksualno zlostavljao nakon što je dobio starateljstvo nad njom, saslušana je pre dva dana pred tužiocem, a od njenih reči svima u tužilaštvu ledila se krv u žilama.

Foto: Ilustracija

Kako "Blic" prenosi, devojčica je na saslušanju ispričala da je njen ujak G. M. počeo da je seksualno napastvuje ubrzo pošto je došla da živi kod njega - kada je imala samo 12 godina.

Inače, on ima dva sina i hranitelj je jedne devojčice, a 2014. je posle ubistva i samoubistva njenih roditelja, dobio starateljstvo nad M. T. i njenom starijom sestrom.

- Devojčica je 2014. godine svedočila ubistvu i samoubistvu, kada je njen otac zaklao njenu majku, a zatim sebi prerezao vrat. Tada je, uprkos borbi za njeno starateljstvo sa njenim bakom i dekom, inače očevim roditeljima, o devojčici počeo da brine njen ujak. Međutim, njegova briga, kako je M. T. ispričala na saslušanju, nije bila briga dobrog čoveka - priča izvor "Blica" upoznat sa istragom.

Kako objašnjava, ona je na saslušanju do detalja ispričala grozote kroz koje je prolazila.

- Govorila je: "Ja da sam izmislila, rekla bih da me je silovao, ali to nisam rekla". On je, prema njenim rečima, iskoristio njenu nezrelost i to da ona sa 12 godina nije znala šta znači oralno zadovoljavanje i gledanje u nekoga ko se samozadovoljava. Ispričala je kako ona sa 12 godina nije shvatala šta znači sve to što joj je on radio - priča izvor "Blica".

Kako dodaje, ubrzo je ujak počeo da je primorava na seksualne odnose, ali i da joj govori da je "voli i da hoće da je oženi".

Požalila se baki, ona se pravila da je ne čuje?

- Poslednji put imali su seksualne odnose prošle godine. On je, prema njenim rečima, dolazio u Kragujevac kamionom, molio ju je da spava sa njim... Kako je ispričala, sve to vreme se plašila da ga prijavi, pogotovo nakon reakcije njene bake, njegove majke. Navodno, ona je njoj ispričala šta proživljava. Međutim, baba je počela da viče na nju i pravila se da ne čuje. Iz tog razloga biće saslušana i ona kako bi se utvrdilo da li je prikrivala zločin - navodi sagovornik.

Zlo za koje se sumnja da je G. M. činio devojčici otkriveno je sasvim slučajno, kada je psiholog u srednjoškolskom domu otkrio da je čudna.

- Posle dugog razgovora, devojčica mu je ispričala kroz šta je prolazila gotovo četiri godine, nakon čega je on alarmirao policiju i njenu baku i deku sa očeve strane. Tada je ponovo ispričala kroz šta je prošla - objašnjava sagovornik "Blica".

G. M. ubrzo je uhapšen i njemu je krajem maja određen pritvor do 30 dana. Za to vreme biće saslušani svi svedoci, a kako saznajemo, istraga se proširila i na sve devojčice u njegovom okruženju - žrtvinu stariju sestru, ali i devojčicu kojoj su G. M. i njegova supruga bili hranitelji da bi se utvrdilo ima li još žrtava.

- Devojčica se vratila u školu, a o njoj trenutno brinu baka i deka sa očeve strane - kaže sagovornik "Blica".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading