PAVLOVAC ZAVIJEN U CRNO: Dečak se udavio u selu koje nema ni KANALIZACIJU NI VODU!

Autor: alo.rs

Hronika

10.06.2018

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak Teodor Maksutović (2), koji se u petak uveče udavio u poljskom klozetu, sahranjen je juče na mesnom groblju u selu Pavlovac kod Vranja.

RepublikaFoto: youtube.com/hunta998
Mališan se udavio u spetičkoj jami/Foto: Ilustracija

Porodična tragedija se dogodila u petak uveče, kada je mališan tokom igre upao u poljski klozet! Iako je porodica alarmirala Hitnu pomoć, koja je pokušala da ga reanimira, ali nažalost za mališana nije bilo spasa.

Za porodicu Maksutović, petak po podne bio je uobičajen sve do 18 sati, kada su primetili da nema njihovog sina jedinca.

- Dečak se u dvorištu porodične kuće igrao sa drugom decom i ništa nije slutilo na tragediju. U jednom trenutku, majka koja ga je nadgledala ušla je u kuću da nešto obavi, a kada je izašla, deteta nije bilo na vidiku. Usledila je potraga za mališanom. Alarmirani su rođaci, prijatelji, komšije. Dok su jedni tragali po selu za Teodorom, drugi su pokušavali da od dece saznaju gde se izgubio mališan - priča sagovornik Alo!.

Sumnja na najgore

Prema njegovim rečima, tokom razgovora sa decom jedno od njih je reklo da mu se učinilo da je Teodor krenuo ka poljskom klozetu.

- Rođaci mališana su odmah posumnjali na najgore i nakon što su pogledali u rupu klozeta, bili su šokirani. Oko 20 časova ugledali su beživotno telo mališana, jedni su ga vadili iz rupe, a drugi su pozvali Hitnu pomoć i obavestili policiju o tragediji. Usledila je reanimacija, ali nažalost, uprkos borbi lekara, mališan je prestao da daje znakove života. Dečakov otac Edvard je plačući grlio telo sina jedinca, dok su majku pridržavale rođake - rekao je sagovornik.

Prema njegovim rečima, obavljen je policijski uviđaj. Uzete su izjave roditelja rođaka i prema preliminarnim rezultatima u pitanju je nesrećni slučaj. Telo dečaka pregledano je i ustanovljeno je da nema tragova koji bi ukazivali na nasilje, a prvi rezultati ukazuju da je smrt nastupila usled gušenja gasovima.

Naselje puno kanala i septičkih jama

Iako je naselje Pavlovac kraj Vranja fizički podeljeno u dve mahale sa leve i desne strane starog puta prema Bujanovcu, kao i pružnom barijerom, ljudi u njemu udišu isti opori vazduh koji dolazi iz septičkih jama i kanala punih smeća. U tom romskom naselju, bez vodovodne mreže i kanalizacije, svaka kuća pod svojim krovom ima višečlanu porodicu.

Meštani sela Pavlovac organizovali su se i zajedno sa ocem nastradalog dečaka u subotu ujutru su organizovali sahranu i iskopali raku za tragično nastradalog mališana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading