DETALJI PEDOFILIJE U TUTINU: Nastavnik rekao učenici da donese dnevnik, A ONDA JE POČEO HOROR!

Autor: Republika

Hronika

09.06.2018

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavnik srpskog jezika u jednom selu kod Tutina R. M. (60) uhapšen je po prijavi učenice da ju je seksualno napastvovao i njemu je, nakon saslušanja, određen pritvor do 30 dana.

Ilustracija

Prema saznanjima "Blica", incident se desio u sredu, kada je R. M. kazao devojčici od oko 13 godina da ode do zbornice i donese dnevnik koji je on, navodno, slučajno zaboravio.

- Kada je devojčica izašla iz učionice, R. M. je ustao i krenuo za njom. Sustigao ju je u zbornici, video da je prazna, prišao joj sa leđa, zagrlio je, počeo da je dodiruje po grudima, ljubi je po licu i vratu. Uplašena devojčica je nekako uspela da se otrgne i plačući otrči do bibliotekara i sve mu ispriča - priča naš izvor iz istrage.

U školu je ubrzo stigla i majka devojčice, održan je sastanak sa direktorom i psihologom i na njemu je doneta odluka da se protiv R. M. pokrene disciplinski postupak, a obavešteno je i Ministarstvo prosvete i policija.

- On je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena polna radnja i nakon saslušanja, na kojem je odbacio optužbe devojčice, tvrdeći da je sve izmislila, Osnovno javno tužilaštvo u Novom Pazaru je predložilo da mu se odredi pritvor do 30 dana - kaže naš izvor u policiji.

U osnovnoj školi u kojoj R. M. radi trideset godina svi su šokirani i zatečeni. Direktor kaže da su i đaci i nastavnici uznemireni i da je zbog toga neophodno da istražni organi utvrde šta se tačno desilo i otkriju istinu.

- Nastavniku su ostale četiri godine do penzije, ranije nismo imali primedbe i pritužbe na njegovo ponašanje ili rad. Kako se radi o ozbiljnim optužbama, bitno je da se sve to dobro ispita. Mi smo postupili u skladu sa zakonom, pokrenuli smo disciplinski postupak protiv nastavnika i čekamo ishod istrage - dodaje direktor.

O nastavniku R. M. meštani imaju podeljeno mišljenje. Dok jedni govore da se radi o "prosvetnom radniku starog kova", sumnjajući u navode učenice, drugi kažu da se on i ranijih godina neprimereno ponašao.

- Nije mu ovo prvi put, dešavalo se to i ranije, ali su devojčice zbog sramote prećutkivale. O njegovom nastranom ponašanju pričalo se po selu, ali nikada niko nije javno o tome govorio, niti se neki tako drastičan slučaj desio - priča jedna žiteljka ovog sela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading