HOROR U STAROJ PAZOVI POD VELOM MISTERIJE: Kako je beživotno telo bebe dospelo na deponiju?

Autor: novosti.rs

Hronika

09.06.2018

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotno telo bebe koje su radnici JKP "Čistoća" iz Stare Pazove u četvrtak pronašli na centralnoj gradskoj deponiji, najverovatnije je doneto u đubretarskom kamionu sa ostalim smećem - tvrdi Jovica Gagrica, direktor ovog komunalnog preduzeća.

RepublikaFoto: youtube.com/ woodlive12
Foto: Ilustracija

Kako je i kada nastupila smrt bebe ženskog pola, saznaće se tek u ponedeljak, kada se očekuju nalazi sa obdukcije iz Instituta za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Telo je u četvrtak oko 14 časova pronašao radnik koji radi na buldožeru, na gradskoj deponiji u blizini auto-puta. Jezivo otkriće je potreslo ne samo njega, već i ostale radnike i rukovodstvo ovog preduzeća.

- Naša pogrebna služba prevezla je telo deteta u Institut za sudsku medicinu, i kako nam je rečeno u policiji, i nas će obaveštavati o daljem toku istrage. Mi tvrdimo da je telo na deponiju došlo zajedno sa smećem, jer građanstvo nema pristup - kaže Jovica za "Novosti", ali ne odbacuje ni mogućnost da ga je neko ostavio ilegalnim ulaskom, sa "letnjeg" puta.

Na ulazu u gradsku deponiju nalazi se portirska služba koja je aktivna 24 sata, a tu su i kamere koje beleže svaki kamion pri ulazu.

- Niko nije mogao da uđe, a da ga portir ne vidi i da mu odobrenje. Zato verujemo da je telo ušlo sa jednim od naših vozila - naglašava direktor.

Deponija u Staroj Pazovi

Kako "Novosti" saznaju, policija je kontaktirala i s Domom zdravlja "Dr Jovan Jovanović Zmaj" u Staroj Pazovi, u nadi da će to možda dovesti do konkretnog traga.

- Dok ne dobijemo rezultate sa obdukcije mi ne znamo kako je smrt nastupila, prirodnim ili nasilnim putem, kao ni da li je dete izdahnulo na mestu gde je i pronađeno. Možda beba nije s područja ove opštine, već je negde u nekom mestu samo ostavljena. Radimo i tragamo na otkrivanju svih okolnosti - kaže izvor iz istrage.

Misteriozna smrt

Pre samo godinu dana u Vojki kod Stare Pazove pronađena je mrtva beba u WC šolji.

Misterioznu smrt tek rođene bebe otkrio je lekar Hitne pomoći koji je došao na poziv ukućana, koji su tvrdili da je ženi porodilji pozlilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading