DETALJI MAFIJAŠKE LIKVIDACIJE U KRUŠEVCU: Ždrokinac ubijen s pet metaka da ne OSVETIO SINA!

Autor: Republika

Hronika

07.06.2018

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković Ždrokinac (71) ubijen je u sredu ispred kruševačkog hotela "Golf" tačno mesec dana posle ubistva sina jedinca Vojina.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Sajt - Zvanični kanal
Fotografija sa lica mesta

Stanković je ubijen u 10.15 sati dok se vraćao iz teretane koja se nalazi u okviru hotela ispred kojeg je ubijen.

On je pokušao da sedne na motor koji je vozio, međutim sekund kasnije prišao mu je muškarac koji je nosio fantomku na glavi i ispalio u njega pet metaka.  Nakon što se smrtno ranjen muškarac srušio na pločnik, egzekutor ga je "overio" ispalivši u njega još pet hitaca.

Prema nezvaničnim informacijama, pucnjavu nije čuo niko, te se sumnja da je ubica koristio prigušivač kako bi mogao neometano da pobegne.

- Pošto je likvidirao Dejana, ubica je krenuo peške, da bi ubrzo zatim skrenuo u sporednu ulicu. Sumnja se da ga je tamo neko čekao u kolima. Snimci sa kamera hotela ali i lokala koji se nalaze u blizini uzeti su i odneti na veštačenje kako bi se utvrdilo koji je automobil u pitanju i ko je bio za njegovim volanom - kaže izvor iz istrage.

Sumnja se da je motiv ubistva krvava osveta koja se dovodi u vezu sa likvidacijom Dejanovog sina Vojina. Naime, Dejanov sin ubijen je 5. maja ove godine u sačekuši usred dana u centru Kruševca, jer se sukobio sa Stefanom J. (25).

RepublikaFoto: facebook.com/Vojin Stankovic
Ubijeni Vojin Stanković

- Sumnja se da je Dejan ubijen s ciljem da se spreči njegova krvna osveta zbog ubistva sina Vojina. On je bio jako vezan za svog sina, a nakon što je on ubijen Dejan nije bio sav svoj. Svakodnevno je obilazio Vojinov grob - kaže izvor za Blic.

Inače, pretpostavlja se da je Vojin ubijen jer je, navodno, pretukao muškarca za kog je sumnjao da mu zlostavlja brata. Muškarac kojeg je pretukao, Stefan J., sačekao ga je kasnije ispred kafića i osvetio mu se za batine - u njega je navodno ispalio više hitaca i ubio ga. Od tada je u bekstvu i za njim se i dalje traga.

Inače, i otac i sin pre smrti su bili poznati istražnim organima. Vojin za nasilničko ponašanje i iznudu, a otac zbog ubistva.

Naime, protiv ubijenog Dejana i njegovog brata blizanca Vojina, po kojem je nazvao sina, vodio se postupak zbog sumnje da su 2014. godine ubili svog kuma, stomatologa iz Kruševca, Milutina Rokića.

Tada je Stanković bio glavni osumnjičeni za ovo ubistvo, a na mestu zločina pronađen je njegov DNK trag.

Takođe, kamera iz zgrade u kojoj je zubar ubijen na dan ubistva snimila je muškarca sa kačketom koji je na sebi nosio crnu jaknu, a koja je kasnije pronađena kod Dejana Stankovića. Snimljeni muškarac hramao je na jednu nogu, što je bilo karakteristično za Dejana koji je imao problem sa hodom.

Međutim, on je na suđenju oslobođen optužbi jer je imao identični biološki profil kao njegov brat blizanac Vojin, po kojem je i sinu dao ime. Kako sud nije mogao da utvrdi čiji je DNK - odnosno ko je ispalio smrtonosni hitac - on ili njegov brat blizanac, Dejan je pušten na slobodu. Nakon toga on se pritajio i bavio se privatnim biznisom - otvarao je kockarnice, ali i jednu kafanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading