NESTALA KRISTINA POSLALA ŠOKANTAN MEJL: Ujak me je silovao, tata tukao, deda ubio psa...

Autor: infocentrala.rs

Hronika

05.06.2018

12:04

Saša Videnović, otac nestale Kristina Videnović (18) iz Dragocveta kod Jagodine kaže da je njegova ćerka živa i da se javila policiji mejlom, ali da je taj mejl za porodicu – zastrašujuć.

facebook.com/Videnović Saša
Kristina Videnović

- Poslala je mejl u kome piše da je ona žrtva zlostavljanja od strane porodice. Piše kako sam je ja tukao štapom, izbacivao gladnu na hladnoću, kako nije smela zbog mene da jede sa nama za stolom… piše kako ju je ujak silovao kada je imala 8 godina. Kako sam je terao da se oblači kao muškarac. Piše kako je deda ubio njenog psa batinama. I da je zbog svega toga i torture morala da pobegne od kuće - priča Saša za Infocentralu.

Za tvrdnje u mejlu, Saša kaže da ih je njegova ćerka sve izmislila.

- Ništa od toga nije tačno. Nikada je nisam tukao. Ujak jeste problematičan jer je alkoholičar, ali ona nikada nije sama ostajala sa njim. To sigurno nije tačno. Uvek je bila sa nama. Pas je umro od starosti, imao je 14 godina. U šoku smo šta je sve ona napisala policiji. Siguran sam da je mejl napisala pod nečijom prisilom. Ona je već 20 dana u Rimu, neko to finansira. Ona nije imala para, neko joj je poslao i neko joj plaća boravak tamo. Nikada je nisam terao da se oblači kao muškarac, ona ima bar 50 pari pantalona koje je sama sebi kupila - kaže Saša.

 

 

Otac dodaje i da je Kristina mejlom poslala i fotografiju na kojoj se vidi da je bleda i umorna i da je iza nje, kompjuter. Majku je, kaže, najmanje pominjala, a većina optužbi je išla na njegov račun i račun ujaka koji takođe živi u Dragocvetu.

Podsetimo, Kristina je nestala u noći između 16. i 17. maja. Roditelji su odmah prijavili njen nestanak, a nedelju dana kasnije alarmirali su i medije. Otac i majka Nataša molili su Kristinu da se vrati kući, uplakani i vidno potrešeni. Šta je zapravo istina u ovoj priči utvrdiće istraga.

Porodica nikad nije imala problema i nikada ranije nije se desilo da Kristina ode od kuće. Štaviše, bila je, kako kaže zabrinuti otac, "kućni tip" i nije imala dečka.

 

 

- Budući da je srčani bolesnik i da je imala problema sa skoliozom, postala je povučena. Nije izlazila nigde, već je sedela kod kuće. Mi smo skladna porodica u kojoj nema svađe niti bilo kakvog konflikta. U pismu je navela da nije smela da ode od kuće jer bih je ja navodno ubio. Ništa od toga nije tačno - kaže očajni otac.

Komentari (0)

Loading