FILMSKA POTERA U NOVOM SADU: Dileri munjevito bežali od policije - pa PREGAZILI ŽENU!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

02.06.2018

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica za sada neidentifikovanih muškaraca uhapšeni su u Bulevaru Evrope oko 13 časova nakon filmske potere tokom koje su bežeći od policije u belom fijat "Puntu" pregazili jednu ženu.

RepublikaFoto: Public
Hapšenje u Novom Sadu

Prema rečima očevidaca, vozač "Punta" je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u ženu koja je stajala pored svog automobila.

- Odmah potom iskočili su iz automobila i u odvod kanalizacije počeli da bacaju novčanike i još neke stvari iz džepova, ali ih je policija munjevito stigla i uhapsila na licu mesta - pričaju očevici.

Kako je za "Blic" izjavila dr Sanja Beljin iz novosadske Hitne pomoći, povređena žena je van životne opasnosti i odmah je sa mesta nesreće prevežena ambulantnim kolima u Urgentni centar zbog povrede noge.

RepublikaFoto: pixabay.com
Žena je povređena!

Povređena žena stara oko 60 godina zadržana je u toj zdravstvenoj instituciji zbog sumnje da je zadobila prelom noge i nalazi se pod budnim okom lekara.

Novosadska policija još nije izdala zvanično saopštenje povodom ovog incidenta, a kako saznajemo, tokom uviđaja policajci su iz kanalizacionog odvoda izvadili novčanike i izvesnu količinu narkotika za koje se sumnja da su ih tamo bacili uhapšeni muškarci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading