PRE PAR DANA ŠETALE KEJOM, A ONDA JE ISKASAPILA ROĐENU MAJKU: Komšije komentarisale jezivo ubistvo u Zemunu!

Autor:

Hronika

02.06.2018

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljiljana S. (57) uhapšena je sinoć zbog sumnje da je oko 18.30 nožem ubila svoju majku Danicu Papan (80) u stanu u Karađorđevoj ulici broj 4 u Zemunu.

RepublikaFoto: Republika
Ovo je ćerka koja je ubila rođenu majku

Nezvanično, Ljiljana je majku nekoliko puta ubola u vrat, usled čega je nesrećna starica preminula na licu mesta, a potom se predala policiji.
- Starica je preminula od ubodnih rana, a počinilac je uhapšen. Uviđaj je u toku i radi se na rasvetljavanju okolnosti koje su dovele do zločina - kazali su ranije sinoć u MUP.

Zgrožene komšije, koje su se okupile ispred zgrade, sa nevericom su komentarisale nemili događaj, dok je nedaleko od njih u policijskom automobilu sa lisicama na rukama sedela njihova komšinica Ljiljana, za koju svi imaju samo reči hvale.

RepublikaFoto: Republika
Komšije komentarisale njihov odnos

- Bila je divna žena, jedna mirna i dobra osoba. Znam je još od kada smo bile devojke. Ne znam šta je pošlo po zlu, pa je tako nešto učinila - rekla je jedna komšinica za Kurir.

Druga je dodala da su Ljiljana i njena majka bile u lošim odnosima i da ju je majka kao devojku maltretirala.

- Njihov odnos je već godinama narušen. Danica je jednom rekla da ni stan neće ostaviti ćerki. Ljiljana je razvedena, ima dva sina i ćerku. Sinovi su završili fakultete i oni žive s ocem, a ćerka je ostala s njom. Međutim, Ljiljana se pre dva meseca doselila kod majke, koja je živela sama. Svi smo mislili da su se konačno pomirile i da je dobro što je tako jer je Danica stara i treba da se neko brine o njoj. Pre nekoliko dana videla sam ih u šetnji Kejom. Sve je bilo u redu, lepo su razgovarale, ništa nije slutilo na ovakvu tragediju - rekla je za naš list stanarka B. U.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading