SVEDOCI LIKVIDACIJE KUMA LUKE BOJOVIĆA OTKRILI ŠOKANTAN DETALJ!

Autor: Republika

Hronika

02.06.2018

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragoslav Miloradović (43) likvidiran je sa 15 hitaca, a očevici su ispričali da su ubice sa crnog motora “kavasaki” na njega pucale iz automatskog oružja sa noćnim laserskim nišanom.

RepublikaFoto: Public
Luka Bojović

Dragoslava Miloradovića, kuma vođe "zemunaca" Luke Bojovića, ubile su profesionalne ubice, pokazali su dosadašnji rezultati istrage.

Miloradović je ubijen 28. maja oko 20.30 sati u svojoj samouslužnoj auto-perionici u Višnjičkoj ulici na Karaburmi.

Prema saznanjima Blica, on se to veče, kao što je i bio običaj, dovezao s nevenčanom suprugom u "mercedesu" da preuzme pazar.

Foto: youtube.com/Dzej Official Music
Ubijeni Dragoslav Miloradović

Miloradovićeve ubice bile su upoznate sa njegovom dnevnom rutinom, a detaljno su poznavale i područje oko perionice da bi se postarale da kamere iz okoline ne otkriju njihov identitet.

Još nije poznato koliko dugo je Miloradović praćen pre ubistva, kao i da li je telefonski poziv koji je obavljao kada je izašao iz automobila i seo na klupicu služio da mu skrene pažnju ne bi li zastao i tako bio lakša meta ubicama.

Kako se saznaje, svedočenja očevidaca koji su bili blizu mesta ubistva potvrđuju da se radi o profesionalnom ubistvu. Ubice su, ispričali su očevici, bile opremljene savremenom opremom.

- Pucali su iz oružja koje je ličilo na automatsku pušku ili "hekler" na kojem je bio laserski nišan, jer sam na Miloradoviću video crvenu tačku i onda čuo rafale", ispričao je jedan od očevidaca. U blizini Miloradovićevog tela tokom uviđaja nađeno je petnaestak čaura.

Svedoci likvidacije ispričali su da su ubica i njegov saučesnik na motoru prvo napravili nekoliko krugova Višnjičkom ulicom, a zatim ušli u auto-perionicu i pucali u Miloradovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading