RANIO POTPREDSEDNIKA FK VOJVODINA ZBOG MUZIKE: Bivši vođa navijača Jovan Kecman uhapšen u Nemačkoj?!

Autor: Republika

Hronika

01.06.2018

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Nemačkoj je navodno uhapšen bivši vođa navijačke grupe "Korida", Jovan Kecman, zvani Coja, nezvanično saznaje novosadski portal NSuživo. Kecman je inače u bekstvu od oktobra 2014. godine, kada je sa dva metka ranio Dalibora Boću Bogdanovića.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Bogdanović je bivši pripadnik policije, i sadašnji potpredsednik FK Vojvodina, a kako saznajemo, ratovao je na Kosovu kao pripadnik specijalnih jedinica.

On je tada nakon pucnjave u centru Novog Sada pobegao iz države. Prema nepotvrđenim informacijama, on se prvi krio u BiH, a zatim u Holandiji. 

Prema nezvaničnim saznanjima, hapšenje Coje Kecmana nije u vezi sa poternicom koju je naše pravosuđe raspisalo za njim.

U ovom trenutku, nije poznato da li će vođa Koride biti isporučen Srbiji.

Podsetimo, do sukoba Kecmana i Bogdanovića 2014. godine Bogdanovićem, došlo je usled svađe oko muzike, u jednom ugostiteljskom objektu u Ulici Laze Telečkog.

U jednom trenutku, ispred lokala u kojem su se sukobili, Kecman je izvadio pištolj, i Bogdanovića pogodio sa dva hica. Bogdanović i Kecman nisu se ranije poznavali.

Boća je inače bivši pripadnik policije, a sada potpredsednik FK Vojvodina. Ratovao je na Kosovu kao pripadnik specijalnih jedinica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading