ZLOČIN NA KARABURMI: Ubice na nišanu držale i ženu likvidiranog Dragoslava Miloradovića

Autor: Tanjug

Hronika

30.05.2018

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo Dragoslava Miloradovića (43), koji je usmrćen hicima iz automatskog naoružanja ispred svoje autoperionice u Beogradu, umalo je posredno koštalo i njegovu suprugu Maju.

RepublikaFoto: youtube.com/Dzej Official Music
Likvidiran na Karaburmi: Dragoslav Miloradović

Kako se nezvanično saznaje od izvora bliskih istrazi, pre ubistva, Dragoslav i njegova supruga došli su da podignu dnevni pazar. “Mercedes” su parkirali u neposrednoj blizini radnje, nako čega su oboje izašli iz vozila. Dragoslav je zatim zastao na kupici gde se javio na telefon. Utom se pred njim stvorio crni “kavasaki”. Dvojica muškaraca su na njega osuli paljbu iz automata.

Nakon što su žrtvu “overili” hicima u glavu, napadači su na trenutak na nišanu držali i njegovu nevenčanu suprugu, razmatrajući da li da i nju likvidiraju. U tom premišljanju, radnik autoperionice sklonio je Maju u stranu, a napadači su projurili motorom dalje od mesta zločina.

Ono što je poznato je da su likvidaciju obavili profesionalci, ali i ne za koju je svotu Miloradović ubijen

Prema rečima kriminologa Dobrivoja Radovanovića, cena likvidacije zavisi od toga da li ima i koliko obezbeđenje ima, ali i koliko će ubistvo biti teško.

- Prema informacijama koje imam, a to su informacije iz podzemlja, cena likvidacije zavisi i od toga koje će se oružje koristiti, ali i načina na koji će se štititi počinioci posle dela. Kreće se do 20-30 hiljada evra. Takođe zavisi i od toga koje će posledice snositi ubice. Takođe, neki, poput članova kriminalnih grupa ubijaju i bez para, da bi dobili bolje mesto u okviru kriminalnih grupa - objašnjava Radovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading