UBISTVO LUKINOG KUMA NARUČENO IZ BRAZILA?

Autor:

Hronika

31.05.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragoslav Miloradović (44) zvani Gale, pripadnik kriminalne grupe Luke Bojovića i njegov kum, ubijen je u ratu klanova koji se bore za prevlast na narko-tržištu u Južnoj Americi, saznaje Srpski telegraf. Prema rečima našeg izvora iz istrage, borbu do istrebljenja poveo je klan iz Brazila na čijem čelu su državljani Srbije i koji želi da istisne Bojovića iz posla.

RepublikaFoto: youtube.com/Dzej Official Music
Dragoslav Miloradović

Ispraznili šaržer

- U Brazilu se poslednjih godina pojavilo više kriminalnih grupa iz Srbije koje žele jedne drugima da preuzmu poslove oko šverca droge iz Južne Amerike u Evropu. To je uzrokovalo veliki broj obračuna kako na ulicama Brazila tako i u evropskim gradovima, ali i u Beogradu. Miloradović je izrešetan po mafijaškom receptu i prema dosadašnjim informacijama iz istrage, postoji mogućnost da je ubistvo Lukinog kuma naručeno upravo iz Brazila - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Mafijaši iz Brazila navodno su se udružili sa klanom pokojnog Šaranovića, koji godinama ratuje sa Bojovićem

Kako dodaje, do informacije da iza likvidacije stoje srpski mafijaši iz Brazila posumnjalo se nakon što je utvrđeno da se Bojović sukobio s visokopozicioniranim pripadnicima suprotstavljene grupe.

- Iako je Luka u zatvoru u Španiji, njegovi saradnici su nastavili da vode njegove poslove. Zamerili su se jakim mafijašima, zbog čega je i prolivena krv. Bojoviću zasad ništa ne mogu jer je iza zatvorskih zidina, ali zbog toga ispaštaju ljudi koji su mu bili bliski, poput Miloradovića - priča naš izvor iz istrage.

Borba za prevlast

Prema njegovim rečima, mafijaši iz Brazila u ovoj borbi navodno su se udružili i sa grupom bliskom ubijenom Slobodanu Šaranoviću, koji je godinama ratovao protiv klana Luke Bojovića. U tom ratu likvidirano je više članova s obe strane, a sukob je počeo 2009, nakon nestanka Slobodana Radonjića, sina Šaranovićevog kuma Danila.

- Obe grupe imaju isti cilj - da unište Bojovića. Zadaju mu udarce tako što mu ubijaju bliske saradnike, a cilj im je da ga potpuno isključe iz svih poslova - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Kako je ubijen Gale

Miloradović se sa suprugom dovezao do perionice
prilaze mu dvojica napadača na motoru
jedan silazi i puca u Miloradovića
potom beže s lica mesta i pale motor na Zvezdari

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading