LUKA SVETI KUMA: Podzemlju preti rat do istrebljenja

Autor:

Hronika

29.05.2018

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i dalje traga za napadačima koji su hicima iz pištolja izrešetali Dragoslava Miloradovića (44) zvanog Gale, pripadnika klana Luke Bojovića i njegovog kuma.

RepublikaFoto: Public
Zna ko mu je ubio kuma: Luka Bojović

Motiv zločina zasad nije utvrđen, ali se pretpostavlja da je likvidacija nastavak obračun klanova koji godinama ratuju do istrebljenja!

Krvavi obračuni

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, Luka Bojović je godinama bio u ratu sa klanom Slobodana Šaranovića, koji je likvidiran sredinom marta 2017. ispred stana u Budvi. U borbi dve krimi-grupe ubijeno je više pripadnika oba klana, a rat je počeo u leto 2009. kad je nestao Slobodan Radonjić, sin Šaranovićevog kuma Danila. Počeli su krvavi obračuni u kojem je ubijen i Lukin brat Nikola.

- Posle Šaranovićeve smrti očekivalo se da će se situacija smiriti. Međutim, mir je kratko trajao. Prema dosadašnjim informacijama iz istrage, u rat se uključila još jedna kriminalna grupa koja želi da uništi Bojovića i njegove ljude. U tom slučaju tek se može očekivati rat na beogradskim, ali i crnogorskim ulicama - priča naš sagovornik.

Tek se može očekivati rat na beogradskim, ali i crnogorskim ulicama

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Autoperionica ispred koje je ubijen Miloradović

Kako dodaje, ne isključuje se ni mogućnost da će Luka Bojović, koji robija u Španiji, pokušati da se osveti za ubistvo kuma Miloradovića.

- Luka se posle smrti brata zarekao da će ubiti sve koji su u likvidaciju bili umešani. Ubijeni Dragoslav bio mu je jako blizak. To što su Lukina majka i sestra došle na mesto zločina dovoljno govori koliko mu je značio i sasvim sigurno će pokušati da se osveti - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Zapaljen motor

Dragoslav Miloradović ubijen je u ponedeljak oko 20.30 na Karaburmi. On se dovezao mercedesom do svoje auto-perionice, a kad su supruga i on izašli iz kola, dvojica napadača sa kacigama na glavama motorom su se dovezla do njih.

- Jedan motociklista je sišao i osuo paljbu na Bojovićevog kuma. Miloradović je podlegao povredama na licu mesta, dok je njegova nevenčana supruga, na sreću, ostala nepovređena. Motocikl kojim su pobegla dvojica napadača pronađen je zapaljen na Zvezdari - priča naš sagovornik.

ČINJENICE
Odranije poznat policiji
Miloradović imao debeo dosije
Krivično gonjen za oružje i falsifikovanje dokumenata
Dovođen u vezu i sa trgovinom narkoticima
Hapšen zajedno sa Lukom Bojovićem

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading