NOVA SAZNANJA O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ? Pevačicu prvo mučilo VIŠE OSOBA pa onda ubijena!

Autor: alo.rs

Hronika

29.05.2018

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više ubica se iživljavalo nad pevačicom Jelenom Marjanović, a među njima je bila čak i jedna žena! Ovo je otkriće forenzičara iz Amerike, koji su nezavisno od istrage u Srbiji uradili uporednu analizu tragova nađenih na njenoj garderobi sa povredama koje je imala na telu, prenosi "Alo!".

RepublikaFoto: Public
Ubijena Jelena Marjanović

U izveštaju forenzičara, koji je "Alo!" imao na uvid, navodi se da je Jelena Marjanović pre ubistva bila mučena, a da se nad njom iživljavalo više osoba, među kojima je bila čak i jedna žena.

- Obe Jelenine nadlaktice su izrazito crvene boje. Povrede na njima su identične, a tragovi ukazuju da je uhvaćena s leđa. Krvnik, koji je bio zadužen da je savlada i ukroti, bio je muškarac. Lobanja joj je bila smrskana sa devet udaraca, koji su direktno uzrokovali smrt, dok je oko 80 odsto povreda i posekotina po glavi i telu naneto dok su se ubice iživljavale nad njom - navode forenzičari i objašnjavaju kako je otkriveno da je među njenim krvnicima bila i žena.

- Na osnovu nepotrebnih udaraca, zaključuje se da je Jelena bila mučena. Udarci i posekotine se razlikuju po snazi, kojom su naneti, kao i dubini, kojom je oštrica noža bila zarivena u kožu. Na telu su otkriveni udarci, koji su bili naneti manjom snagom. Bilo je vrlo tankih i plitkih posekotina, nanetih manjim nožem, što ukazuje da jedan od ubica bila ženska osoba - piše u izveštaju.

Čitanje otisaka i tragova krvi otkrili su da su ubice potrošile silno vreme na iživljavanje.

- Jelena bi imala oko 80 odsto manje udaraca po telu da su ubice htele samo da je ubiju! Kada je žrtvi, kao u slučaju ubistva Jelene Marjanović, naneto više povreda, to znači da je bila mučena ili da su ubice nasiljem pokušale da iznude nešto od nje. Zločin iz strasti pada u vodu, jer ubica ili više njih u takvim slučajevima ne nose više predmeta, a pogotovo ne kiselinu za uništavanje DNK tragova! Ubice nisu mogle da predvide da će žrtva da ih ogrebe ili slično, pa da zbog toga sa sobom ponesu kiselinu. Jelenini nokti na rukama bili su lakirani crvenim lakom za nokte, a boja je posle namakanja prstiju u kiselinu gotovo potpuno isprana. Na njenim noktima je ostao vidljiv mali procenat laka za nokte - objašnjavaju stručnjaci na osnovu tragova na Jeleninoj koži. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading