KAVAČKI KLAN PAO U FRANCUSKOJ: Policija im napravila zasedu, uhapšeni sa 69 kila kokaina

Autor: Vijesti, Republika

Hronika

28.05.2018

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodni članovi crnogorskog narko-klana uhapšeni su u Francuskoj sa 69 kilograma kokaina, vrednog oko 2,5 miliona evra, saznaju podgoričke "Vijesti".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Francuska policija uhapsila dilere

Kako piše ovaj portal, francuski dnevnik "LePoint" objavio je da je u akciji tamošnje policije uhapšeno pet crnogorskih državljana, među kojima je i jedna žena. Navodno, uhapšeno je četvoro Kotorana i njihov “kurir” iz Podgorice, koji je prevozio kokain iz Španije u Francusku.

Kokain u podu automobila?

Policijskim vozilima napravili su mu barikadu u Parizu i pretresom automobila pronašli 69 pakovanja kokaina.

- Istražitelji su bukvalno rastavili njegov automobil. Nakon nekoliko sati konačno su našli sakriveno u podu, 69 vakuumiranih pakovanja sa kompaktnim belim prahom. Nakon provere, policija je dobila potvrdu da je zaista reč o 69 kg kokaina - piše "LePoint".

Procenjena vrednost droge na narko tržištu je oko 2,5 miliona eura.

Osim vozača, koji je prema saznanjima “Vijesti” Podgoričanin, francuska policija uhapsila je bračni par iz Kotora, njihovog rođaka i kuma. Pretresom njihovih kuća zaplenjena su dva skupocena sata, oko 40.000 eura i oduzeta su četiri luksuzna automobila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading