MISTERIOZNI TRENUTAK UBISTVA NA ČUKARICI: Pre pucnja navijač SAKRIO nešto ispod tuđeg automobila!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

25.05.2018

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Žanić, koji je upucan u Radničkoj 54 na Čukarici navodno je, nekoliko trenutaka pre krvavog obračuna, ostavio nešto ispod leve felne na automobilu na parkingu. Minut kasnije, usledili su pucnji.

RepublikaFoto: pixabay.com
Sakrio ispod leve felne

- Policija nam je pokucala na vrata jer su verovatno preko registarske tablice saznali čiji je auto i rekli su nam da će ga odneti na pregled. Ja sam, naravno, protiv toga - rekao je za Telegraf vlasnik spornog automobila.

Automobil jedini na parkingu ima ceradu, pa, ako ga je ranjeni mladić slučajno odabrao, uradio je to verovatno baš zato što je pokriven.

- Samo 10 minuta pre pucnjave, sedela sam sa komšinicom ispred zgrade na klupi i nismo ništa videle - kaže supruga vlasnika automobila.

- Hitna pomoć ga je prevezla u Urgentni centar sa tri prostrelne rane i u jako lošem stanju - rekla je portparol Hitne pomoći, Nada Macura.

Pucnjava se dogodila oko 21:30 ispred ulaza u stambenu zgradu, a za napadačem se intenzivno traga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading