JEZIV PRIZOR U BEČU: Srbin nasmrt izbo suprugu - mrtvu majku pronašle ćerke!

Autor:

Hronika

24.05.2018

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krvava nedelja u Beču se nastavlja. U Favoritenu danas je pronađeno beživotno telo Rumunke (43) koju je ubio njen suprug iz Srbije (61).

Krvoproliće u Austriji

Ovo je treće ubistvo u proteklih nekoliko dana. Rumunku su danas pronašle ćerke tinejdžerke, koje su popodne vratile u stan i zatekle jeziv prizor.

Njihova majka ležala u lokvi krvi. Odmah su pozvale policiju i hitnu pomoć, međutim lekari nisu uspeli da reanimiraju ženu. Ona zadobila bviše ubodnih rana u predelu grudi.

Policija je u stanu zatekla i muža ubicu koji se nije opirao proilikom hapšenja. Dvojke su ostale nepovređene, ali su hospitalizovane zbog pretrpljenog šoka.  Motiv ubistva utvrdiće istraga.

Da podsetimo u nedelju je Albanac s Kosova Brahim E.. (67) na smrt izbo svoju suprugu Dragicu E. (59) i to nasred ulice posle nedeljnog ručka. . On je na saslušanju priznao zločin, ali je tvrdio da nije hteo da je ubije, već da se sve dogodilo u afektu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading