LJUDI, POMOZITE! Da li ste videli Nikolinu? Ima samo 17 godina, a sumnja se da je u VELIKOJ OPASNOSTI!

Autor: Republika

Hronika

24.05.2018

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Marjanović (17) vodi se kao nestala, od kada je 21. maja, oko 23.30 ishitreno izašla iz porodične kuće u Pančevu.

Foto: nestalisrbija.rs
Nikolina Marjanović

Na sajtu Nestalisrbija.rs, objavljen je Nikolinin profil, a iz Fondacije Tijana Jurić su potvrdili da se za Nikolinom i dalje traga.

Prema prvim informacijama, majka je pokušavala da stigne tinejdžerku kada je istrčala iz kuće, ali nije uspela da je zaustavi. Od tada se Nikolini gubi svaki trag.

Kako je rekla porodica, ona je u trenutku nestanka na sebi imala belu majicu sa dugim rukavima, sive helanke i crvene patike, a visoka je metar i 70 centimetara.

 

 

Sa sobom nije ponela ni ključeve od kuće, ni mobilni telefon.

Kako piše sajt Nestalisrbija.rs Nikolina nikada ranije nije odlazila iz kuće, a prema rečima Igora Jurića postoje indicije da je devojčica u velikoj opasnosti.

- Nažalost postoje nezvanične informacije da su je vrbovali ljudi iz kriminalnog miljea, zato policija intenzivno traga za njom i svi smo se podigli na noge da joj pomognemo. Nadamo se da ćemo je brzo pronaći - ističe Jurić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading