HOROR U LOZNICI: Monstrum godinama silovao zaostalu devojku

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

22.05.2018

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pakao mentalno ometene devojke iz sela u okolini Loznice trajao je četiri godine, a slučajno je otkriven 18. maja, kada se poverila bliskoj rođaci.

Foto: Ilustracija

Milutin I. (66), koji ima dve ćerke i dve maloletne unuke, sumnjiči se za obljubu nad nemoćnom osobom, a odlukom sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Šapcu pušten je da se brani sa slobode!

Četiri godine pakla

Kako piše "Alo!", devojka živi u selu u okolini Loznice sa majkom, koja je mentalno zaostala, ocem alkoholičarem i dva brata. Seksualno zlostavljanje trajalo je pune četiri godine, a devojka je prvi put silovana kada je imala 15 godina. U osmom razredu osnovne škole ostala je u drugom stanju, a posle toga je u pratnji teče manijaka otišla i da abortira!

Devojka je inspektorima Policijske stanice u Loznici ispričala da je teča prvi put nasrnuo na nju 2014, kada se zatekla sama kod kuće, nazivajući je kurvom!

- Skinuo je sa sebe odelo i ostao je potpuno go. Prišao mi je, gurnuo me na krevet i skinuo me potpuno golu. Opirala sam, ali me je on šamarao i čupao za kosu. Nisam uspela da se odbranim, jer je jači od mene. Legao je preko mene i silovao me je, iako sam plakala i molila ga da prestane, a onda je mirno izašao iz kuće, kao da se ništa nije dogodilo. Posle toga me je silovao još nekoliko puta, u automobilu i u šumi blizu sela. Pretio je da će me zaklati ako bilo šta nekome ispričam. Govorio je da će mi oca i majku poslati u ludnicu, a braću u dom - kroz suze je rekla devojka policajcima i poverila im se da je posle jednog silovanja ostala trudna.

- Bila sam u osmom razredu osnovne škole kada sam ostala u drugom stanju. Rekla sam to teči, koji me je silovao, jer sam zbog njegovih pretnji bila u velikom strahu i nikome nisam smela da ispričam šta mi se dogodilo. On me je tada odveo kod lekara u Loznicu, koji mi je uradio abortus. Teča je i posle toga nastavio da me siluje. Majci sam se požalila da me je teča seksualno napadao, ali me je ona optužila da lažem - izjavila je na kraju svedočenja devojka, koja je četiri godine preživljavala pravi pakao.

Smeštena u sigurnu kuću

Devojka je posle pokretanja istrage protiv osumnjičenog Milutina I. smeštena u Sigurnu kuću. Istraga se nastavlja saslušanjem svedoka, dok će zlostavljana devojka biti upućena na lekarske preglede. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading