SKRENUO U SUPROTNU TRAKU DA BI SE UBIO? Najnoviji detalji saobraćajke na auto-putu u Beogradu

Autor:

Hronika

20.05.2018

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taksista Milomir Belić (65) poginuo je, dok je šest osoba povređeno u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod isključenja za Bežanijsku kosu. Nesreća se dogodila u subotu oko 23.50 kad se Belić, koji je opel astru vozio suprotnom trakom auto-puta, direktno zakucao u folksvagen kedi, u kojem je bilo šestoro mladih.

RepublikaFoto: youtube.com/Pink.rs
Mesto nesreća: Smrskani automobili

Smrskana vozila

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, utvrđuju se sve okolnosti u vezi s ovom saobraćajkom, a ne isključuje se ni mogućnost da je taksista namerno ušao u suprotnu traku ka gradu, pa vozio u kontra smeru ka Šidu.

- Belić je na uključenju na auto-put kod Tošinog bunara iznenada uleteo u suprotnu traku i izazvao pravu pometnju među vozačima. Neki od njih uspeli su da ga izbegnu dok je jurio u kontra smeru. Vozio je nekih 700 metara kad je došlo do tragedije. Nažalost, vozač kedija Bojan Marić (38) nije uspeo da izbegne nesreću. Kod isključenja za Bežanijsku kosu došlo je do strahovitog udarca - priča naš sagovornik.

Kod Milomira Belića u automobilu nađen džumbus, skupljao stare novine i plastične flaše

RepublikaFoto: youtube.com/Pink.rs
Jeziva nesreća

Na lice mesta ubrzo su stigli policija, vatrogasci i Hitna pomoć.

- Vozila su bila potpuno smrskana. Belić je od zadobijenih povreda umro na mestu nesreće. Intervenisali su i vatrogasci koji su sekli vozila kako bi izvukli nastradale. Samo pukom srećom, svih šestoro putnika iz kedija bilo je vezano pojasevima što im je verovatno i spaslo živote - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Foto: Print
Evo šta se tačno desilo kod Geneksa

Flaše i novine

Od siline udarca delovi automobila bili su razbacani na sve strane.

- Belićev mobilni telefon i sve njegove stvari bile su po putu. U kolima je bio pravi džumbus, skupljao je stare novine i plastične flaše - priča naš sagovornik.

Prema nezvaničnim informacijama, Belić je u poslednje vreme imao problema i čudno se ponašao, pa se i zbog toga pretpostavlja da je namerno uleteo u suprotnu traku.

- On je bio iskusan vozač, taksista, i male su šanse da je promašio smer i uključio se u pogrešnom pravcu. Šta se tu dogodilo utvrdiće dalja istraga - kaže naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading