DETALJI KRVOPROLIĆA U NOVOM SADU: Potukli se oko devojke, pa jedan izboden na smrt

Autor: Mediji, Republika

Hronika

19.05.2018

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Željko P. (23) iz Novog Sada koji je u petak veče pronađen sa ubodnom ranom u predelu grudnog koša, preminuo je u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodina i pored velikih pokušaja lekara da mu spasu život.

Foto: pixabay.com

Nemio događaj dogodio se u dogovorenoj tuči u dvorištu OŠ "Svetozar Marković Toza" u Novom Sadu.

- Željko se zabavljao sa šesnaestogodišnjom devojkom. Njih dvoje su bili u stanu u ulici Hadži Ruminovoj u Novom Sadu u petak popodne, kada je Željko rekao devojci da je čuo da je bila u "šemi" sa Milošem S. (21). Tu je nastala svađa i devojka je skočila sa terase, visokog prizemlja gde je zadobila povrede peta - kaže izvor beogradskih medija.

Nakon toga Željko i Miloš su se dogovorili da se nađu u dvorištu osnovne škole, kako bi raspravili da li je tačno da je on bio sa njegovom devojkom.

- Kada je Željko došao sa Milošev je bio i Marko S. (20). Dok su se Željko i Miloš raspravljali, umešao im se Marko, rekavši "Daj da li ste ludi da se svađate oko male k....e" . Tada se Željko okrenuo prema njemu i zadao mu udarac u predelu lica, a Marko S. tada vadi nož i zabada ga Željku u predelu grudnog koša. Nakon čega Miloš i Marko beže i ostavljaju Željka da leži u besvesnom stanju. Njega je pronašao slučajni prolaznik, koji je odmah obavestio policiju i hitnu pomoć - dodaje izvor.

Foto: pixabay.com

Miloš i Marko su uhapšeni jutros oko 2.30 časa, praveći se da ne znaju o čemu policajci koji su ih pronašli pričaju.

Međutim, vrlo brzo su priznali i ispričali sve, jer u krugu škole postoje kamere. Njih dvojica su uhapšeni i Marko. S se tereti za krivično delo teško ubisto, a Miloš S. za krivično delo prisustvovanje ovom događaju, a koje nije prijavio kao i učinioca.

Inače, sva trojica su od ranije poznata policiji. Ubijeni Željko P. ima krivičnu prijavu za teške telesne povrede, Miloš S. za držanje droge i nanošenje teških telesnih povreda, a Marko S. takođe zbog posedovanja droge i učestovanja u tuči.

Komentari (0)

Loading