ZORAN NUDI NAGODBU: Vladimir će priznati ubistvo, samo da ja dobijem nanogicu!

Autor:

Hronika

19.05.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) advokatima je poručio da je spreman da se nagodi, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf. Zoran je poručio da će njegov otac Vladimir priznati ubistvo ukoliko on bude odgovarao samo za pomaganje u ovom zločinu i to u kućnom zatvoru.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran smislio opaki plan

Sve mu teže

- Marjanović je od septembra prošle godine u pritvoru i polako je počeo da gubi strpljenje! Suprug ubijene pevačice više ne može da podnese to što je razdvojen od porodice, a pogotovo od ćerke Jane (7), pa je počeo da puca po svim šavovima. U početku je verovao da će se pre ili kasnije izvući, ali sada je uvideo rešenost tužilaštva da odgovara za zločin za koji ga terete i to ga je dokrajčilo. Pritvorski dani sve mu teže padaju - kaže dobro obavešten izvor Srpskog telegrafa.

 Izvor: Zoranova ponuda ni na koji način neće uticati na novu optužnicu protiv njega, koja će biti gotova za koji dan

Kako navodi naš sagovornik, zbog svega toga Zoran je rešio da progovori.

- Postao je neprepoznatljiv. Stalno priča kako on nema nikakve veze s ubistvom, a potom i da će ispričati sve što zna o zločinu koji se dogodio 2. aprila na nasipu u Borči. Samo želi da izađe iz zatvora i robija u kući. Navodno se dogovorio s ocem da ponudi nagodbu preko svojih advokata. Ukoliko tužilaštvo promeni optužnicu i optuži ga samo za pomaganje u zločinu, a potom mu omogući da kaznu odsluži u kući u Borči, Vladimir će priznati zločin - dodaje naš izvor.

RepublikaFoto: Public
Jelena Marjanović

Dopuna istrage

Podsetimo, početkom februara podignuta je optužnica protiv Zorana Marjanovića za ubistvo supruge pevačice Jelene Marjanović, ali je ona sredinom marta vraćena Višem javnom tužilaštvu na dopunu istrage. Između ostalog, očekuje se i da kao svedok bude saslušana mala Jana, čiji bi iskaz mogao da baci potpuno novo svetlo na slučaj.

- Ni to ni Zoranova ponuda ni u kom slučaju ne utiču na optužnicu koja se uveliko priprema i veoma brzo će biti gotova. Suprug ubijene pevačice zna da je tužilaštvo prikupilo sve potrebne dokaze, pa je krenuo da menja ploču jer zna da mu preti dugogodišnja robija. Svestan je da protiv njega postoje neoborivi dokazi i polako je počeo da gubi živce - zaključuje naš sagovornik.

8 meseci Zoran Marjanović u pritvoru

HRONOLOGIJA

 

2. april 2016. nestala Jelena Marjanović na nasipom
3. april 2016. pronađeno njeno telo u kanalu
15. septembar 2017. Zoran uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu
10. februar 2018. podignuta optužnica protiv Marjanovića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Valentina

19.05.2018 08:49

Nemaju oni šta da se nagađaju,svi treba da su u zatvoru na dugogodišnjoj robiji.

Odgovori 29 1